Baránek: Normálny človek si nedá pichnúť do tela niečo, za následky čoho nenesie nikto zodpovednosť
28 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Aj Slovensko je jedným z mnohých štátov, kde doslova zúri očkovacia mánia zameraná na čo najväčší počet ľudí, ktorí si dajú pichnúť experimentálnu vakcínu proti COVID-19. Počty ľudí, ktorí sa na to nenechali nahovoriť sú ale stále pomerne vysoké.


Proti experimentálnym vakcínam na koronavírus sa vo svete dvíha stále veľká vlna odporu. Bokom nezostávajú ani Slováci, ktorí už tiež pochopili, že vakcína nie je sloboda a už vôbec nie zdravie. Svoj negatívny názor na neočkovanie vyjadril v statuse aj politický analytik Ján Baránek.
Úvahy o absencii zdravého rozumu vzbudzujú tí, ktorí sa „očkovať“ nechajú

„Neustále počúvam náreky o slabej zaočkovanosti Slovenska. Počúvam infantilné analýzy o tom, prečo to tak je. Dokonca sa robia kvôli tomu výskumy... Pritom vysvetlenie je jednoduché, až primitívne,“ konštatuje hneď v úvode Baránek a dodáva: „Tak ako si normálny človek nekúpi napr. fotoaparát, alebo práčku bez záruky, nedá si normálny človek pichnúť do tela niečo, teda „vakcínu“, za následky ktorej nenesie zodpovednosť výrobca, ani štát, ktorý vás núti „očkovať“ sa, ani lekár, ktorý vám tú „vakcínu“ pichne.“



„Z tohto uhla pohľadu je teda normálny ten, ktorý sa „očkovať“ nedá. Naopak, úvahy o absencii zdravého rozumu vzbudzujú tí, ktorí sa napriek tomu „očkovať“ nechajú,“ píše na záver analytik Ján Baránek.

Ján Baránek: A klamú a klamú. Až to oči kole
Dáta zo zdravotných poisťovní podľa TA3 jednoznačne ukazujú, že zlyhávanie srdca trápi čoraz viac ľudí. Podľa dostupných dát, Všeobecná zdravotná poisťovňa (VšZP) za prvý polrok 2021 eviduje viac poistencov s diagnózou zlyhávanie srdca, ako za celý... Čítať ďalej
10 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová