Americký odborník na koronu Steve Kirsch: „Vakcíny viac ľudí zabíjajú, ako zachraňujú“ (Christoph Uhlmann)
28 | 09 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Komentár Christopha Uhlmanna (Wochenblick)


Pochybnosti o bezpečnosti vakcín. Odborní poradcovia amerického Úradu pre kontrolu potravín a liečiv (FDA) v drvivej väčšine zamietli žiadosť konzorcia BionTech/Pfizer o schválenie „posilňovacej" vakcíny. Vedec Steve Kirsch vyhlásil, že „vakcíny viac ľudí zabíjajú, ako zachraňujú". Podľa jeho slov na vakcíny zomrelo už 115 000 ľudí. Mainstream pritom uvádza, že tretia dávka bola schválená.


Ako píše Christoph Uhlmann, odborná komisia amerického Úradu pre kontrolu potravín a liečiv (FDA) zamietla pomerom hlasov 16 ku 2 návrh konzorcia BionTech/Pfizer na posilňujúce očkovanie od 16 rokov. Výnimkou by mali byť len osoby nad 65 rokov, alebo rizikové skupiny.
Údaje o bezpečnosti a účinnosti tretej dávky vakcíny sú nedostatočné

Odborníci sa odvolávajú na to, že údaje o bezpečnosti posilňovacieho očkovania sú nedostatočné a dlhodobá účinnosť je tiež otázna. Mainstream pritom tvrdí, že tretia dávka bola už  schválená.

"Ak sa nedáš zaočkovať, zomrieš!“ Zo siete kliník v USA unikli plány na šírenie propagandy strachu (VIDEO)
Uniknutá nahrávka zo stretnutia predstaviteľov amerického reťazca kliník Novant Health, ktoré sa uskutočnilo cez Zoom, ešte viac posilnila nedôveru ľudí voči číslam kliník v súvislosti s koronavírusom. Vo videu (dnes už pravdepodobne bývalá)... Čítať ďalej
20 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Steve Kirsch:  „Vakcíny viac ľudí zabíjajú, ako zachraňujú“

Obzvlášť „výbušné“ sú vyhlásenia riaditeľa Fondu pre včasnú liečbu COVIDu-19 Steva Kirscha. Uviedol, že „vakcíny proti korone v skutočnosti viac ľudí zabíjajú, ako zachraňujú. Boli sme presvedčení, že vakcíny sú úplne bezpečné. To ale nie je pravda. Napríklad v šesťmesačnej správe spoločnosti Pfizer sa v liečenej skupine vyskytlo štyrikrát viac infarktov. Nešlo len o nešťastnú náhodu. Zo systému VAERS (US Vaccine Adverse Event Reporting System) vyplýva, že srdcové príhody sú po týchto vakcínach 71-krát častejšie ako po iných očkovacích látkach."

Dr. Roger Hodkinson o covidovej propagande: "Je to pandémia strachu" (Report24)
Názor Rogera Hodkinsona (Report24) Čítať ďalej
01 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Kirsch ďalej vysvetlil, že "aj keby vakcíny poskytovali 100-percentnú ochranu", na jeden zachránený život by pripadali dve úmrtia. Štyria ďalší odborníci, ktorí použili rôzne zdroje údajov (nie z USA), dospeli k približne "rovnakému počtu úmrtí súvisiacich s očkovaním, 411 úmrtí na milión dávok". Preto už 115 000 ľudí zomrelo v dôsledku očkovania proti korone, spresnil Kirsch.
Znepokojujúce údaje z Izraela

Podľa Kirscha sú obzvlášť znepokojujúce údaje z Izraela. V 35. týždni 2021 dosiahol Izrael najvyšší počet infikovaných osôb v histórii. A to aj napriek tomu, že necelých 63 percent Izraelčanov už bolo dvakrát očkovaných.

Zdroj: Our World in Data / Screenshot


Kirsch v súvislosti s Izraelom povedal: „Skutočné čísla potvrdzujú, že očkovaním zabíjame viac ľudí, ako zachraňujeme. A rád by som sa pozrel na údaje izraelského ministerstva zdravotníctva o ľuďoch nad 90 rokov, kde sme za posledné štyri mesiace klesli z 94,4 percenta zaočkovanosti na 82,9 percenta. V najoptimistickejšom prípade to znamená, že zomrelo 50 percent očkovaných a 0 percent neočkovaných. Kým to verejnosti nevysvetlíte, nemôžete schváliť posilňovacie očkovanie."

V tweete (tu) je vložené video, v ktorom si možno prečítať Kirschove hlavné výroky.

Nemecký štatistický úrad tají štatistiky o príčinách úmrtí 2020. Mohli by fakty opäť "vystrašiť" ľudí?
25 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Anthony Fauci aj napriek tomu podporuje posilňovacie očkovanie

Dr. Anthony Fauci, hlavný poradca Bieleho domu pre koronavírus, však trvá na tretej dávke vakcíny napriek alarmujúcim údajom a jednoznačným vyhláseniam odborníkov. Len nedávno ho prichytili, ako klame pred Senátom o pôvode vírusu. Poprel, že by sa v laboratóriu vo Wuchane financoval výskum "zosilnenia účinnosti" vírusu, aby bol nákazlivejší pre ľudí. Oficiálne dokumenty teraz ukázali, že klamal. Mnohí majú podozrenie, že vírus pochádza práve z tohto laboratória, dodáva Christoph Uhlmann v komentári pre Wochenblick.

Štúdie: Neočkované deti sú zrejme oveľa zdravšie ako očkované
11 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová