Zápalná šnúra k "mimoriadne výbušnej nahrávke" už horí
27 | 09 | 2021 I Ivan Brožík

"Mimoriadne výbušná nahrávka" otvorila včerajšiu reláciu televízie Markíza Na telo. V úvode očakávaným postojom jej hostí - Juraja Šeligu zo Za ľudí a Erika Tomáša z hlasu.


Napriek predpokladom, Šeliga prekvapil: "Funkcia pre Romana Mikulca, ak nezasiahne rýchlo, bude neudržateľná." povedal. A povedal tiež: "Ja nesúhlasím s roztrhnutím prokuratúr." Avšak zas tlačil Lipšica za člena Matovičovej  komisie.

Blaha: Kým je Slovensko v rukách bláznov, nečakajte, že sa niečo zmení k lepšiemu
Ako pes a mačka. Taký je vzťah medzi Igorom Matovičom a Ľubošom Blahom, ale aj ostatnými členmi vedenia Smeru-SD. A práve ich podpredseda sa znovu pustil do šéfa OĽaNO, ktorému vôbec nič nedaroval. Čítať ďalej
26 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Čakanie na explóziu

"Čakáme, čo sa bude diať, ale už teraz sa potvrdzujú závery SIS. "Rozdeliť ihrisko" nemá logiku. Inkvizičná totalitná komisia? Nejde o nič iné ako o to, že zrazu zistili, že v právnom štáte nie je možné odsúdiť niekoho na politickú objednávku." Reagoval aj na spolubesedujúceho, aj na výrok Igora Matoviča Erik Tomáš.

"Nesmie sa stať, aby Daniel Lipšic získal nekontrolovateľnú moc", pripomenul ešte Erik Tomáš.
Šeliga je kritický, ale...

"Máme otázky a otázniky tu sú, ale prosím, nebuďme selektívni". Povedal Juraj Šeliga. A pripomenul povestných "12 rokov". "Očista bolí", povedal.
Kauza Štefan Žiga

Erik Tomáš odpovedal, že je to podľa obvineného "opäť postavené na nejakých kajúcnikoch, čo dosť rozladilo Juraja Šeligu. "Je zaujímavé, že sa to zozbieralo práve tento týždeň, keď čakáme dôležité informácie", pripomenul v pomerne búrlivej diskusii Erik Tomáš. Na to sa Šeliga vzdal slovného odporu.

K súboju medzi Hlasom a Smerom Erik Tomáš odpovedal: "Bol tu umelo vyvolaný určitý konflikt". Na adresu Roberta Fica vyslovil v podstate zmierlivé slová. A nepriamo ho vyzval k podpisu pod návrh Hlasu na pokus o odvolanie vlády.
Divácke skóre:

36 hlasov či percent v prospech Juraja Šeligu a 64 v prospech Erika Tomáša.

P.S. Prezidentka Čaputová má väčšiu nedôveru ako dôveru, na druhom mieste je v dôvere Peter Pellegrini a na treťom Eduard Heger.

Matovičove "kolíky", alebo mantinely spravodlivosti na Slovensku
"Je treba vykolíkovať ihrisko pre Generálnu prokuratúru a Špeciálnu prokuratúru". To zaznelo v dokrútke na úvod relácie RTVS O 5 minút dvanásť z úst Igora Matovikča. Takmer ani netreba písať ďalej. Ale predsa len. Jej hosťami boli Robert Fico a... Čítať ďalej
26 | 09 | 2021 | Ivan Brožík