Slovensko povstaň! Ďalší protest bude 1.10.2021 pred Národnou radou od 9:00
27 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slováci už majú plné zuby vecí týkajúcich sa očkovania proti COVID-19 a vecí s ním súvisiacich. Síce ich na protesty chodí stále málo, nespokojnosť je ale i tak veľká. Organizátori preto s nádejou vyzývajú ľudí aby prišli na protesty a vyjadrili to, čo cítia.


Najmä tí starší už iba s nostalgiou spomínajú na to, aké to bolo v novembri 1989 keď do ulíc vyšli desiatky, ba na celom Slovensku stovky tisíc ľudí. A ako sa ukázalo „dobrá“ vec sa podarila a komunisti padli. Teraz sa to ale nedarí, lebo účasť na protestoch je iba propagačná. Zmeniť by to chcel aj Kamil Jakub, ktorý v statuse pozýva na protest, ktorý by sa mal konať v prvý októbrový deň pred naším parlamentom.
Aj plne zaočkovaní ľudia môžu prenášať vírus na ostatných

„Slovensko povstaň! 1.10.2021 pred Národnou radou o 9:00,“ píše sa v úvode Kamilovho statusu. „EMA a CDC pripúšťajú: Očkovaní ľudia môžu ochorieť a vírus prenášajú ďalej!“ pokračuje Kamil a dodáva: „Aj keď je v článkoch o podmienečnom schválení v EÚ a na domovskej stránke EMA pre očkovaciu látku Pfizer/Biontech jasne uvedené, že neexistujú žiadne údaje o chorobe a infekčnosti očkovaných, riaditeľka CDC doktorka Rochelle Walansky dala CNN 5. augusta jasne najavo: Vírus môžu prenášať aj plne zaočkovaní ľudia. Podľa jej názoru by zaočkovaní ľudia mali nosiť masky aj v interiéri – niekedy aj doma. www.dostojnostslovenska.eu.“



Kamil Jakab ale píše ďalej: „V rozhovore minulý štvrtok doktorka Rochelle Walansky, riaditeľka Amerických centier pre kontrolu a prevenciu chorôb (CNC) v rozhovore pre CNN uviedla, že ľudia, ktorí sú plne zaočkovaní, môžu prenášať vírus na ostatných. Zdôraznila, že očkovanie bude fungovať „veľmi dobre“. Napriek tomu mohli byť očkovaní ľudia tiež chorí a infekční, obzvlášť pri veľmi vyhľadávanom variante Delta. Preto CDC vydalo odporúčanie, aby očkovaní ľudia opäť nosili masky vo vnútri. To platí aj v súkromnom sektore, ak je človek v kontakte s ľuďmi s oslabenou imunitou, alebo inak chorými ľuďmi,“ končí Kamil Jakab.



V Bratislave sa opäť protestovalo proti očkovaniu, diskutujúci majú na to jasný názor (VIDEO)
Situácia na Slovensku ešte stále umožňuje voľne sa zhromažďovať a verejne protestovať, čo nespokojní ľudia aj využívajú. O žiadne mohutné, niekoľko desaťtisícové však nejde, a tak nenávidená vláda stále odoláva. Mnohí ale vyzývajú na spojenie sa a... Čítať ďalej
26 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik