Rebríček najbohatších Čechov a Slovákov vedie prvýkrát žena
27 | 09 | 2021 I Ivan Mihale/ TASR

Prehľad najbohatších Čechov a Slovákov vedie po prvý raz žena. Renáta Kellnerová s rodinou na najvyššej priečke rebríčka nahradila zosnulého manžela, podnikateľa a finančníka Petra Kellnera. Vyplýva to z rebríčka, ktorý zostavil týždenník Euro v spolupráci s českým Ekonomickým denníkom.


Oproti predchádzajúcemu prehľadu si polepšili hlavne podnikateľ Daniel Křetínský, finančník Patrik Tkáč či zakladatelia firmy Avast.

Na druhom mieste rebríčka sa umiestnil realitný magnát Radovan Vítek, tretie miesto obsadil Daniel Křetínský, štvrté Karel Komárek a piate Patrik Tkáč. Na šiestom mieste je Babiš a na siedmom zakladateľ softvérovej spoločnosti Avast Pavel Baudiš, ktorý za posledné dva roky zaznamenal vôbec najväčší prírastok majetku. Po ňom nasledujú na ôsmom a deviatom mieste Ivan Chrenko a Pavel Tykač.

Desiatku najbohatších českých a slovenských biznismenov uzatvára Jaroslav Haščák s rodinou, píše Ekonomický deník.

Belousovová si kopla do Sulíka a jeho rodiny. Byť vyšetrovateľom, ona by spravila niečo zaujímavé
Na Slovensku dnes vybuchla malá bombička. Polícia totiž zadržala jednu z najznámejších slovenských influenceriek Zuzanu Strausz Plačkovú. Na tom by možno nebolo nič až také zvláštne, keby to nebola rodinná priateľka šéfa SaS Richarda... Čítať ďalej
27 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik