Landa: Takto by sa polícia v demokratickom a slobodnom štáte rozhodne chovať nemala To je gestapo! (VIDEO)
27 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Situácia okolo koronavírusu nielen u nás, ale aj v Európe, ba na celom svete, je doslova šokujúca. Nie tak pre jeho účinky, po ktorých už zomreli milióny ľudí, ale pre kroky, ktorými vyvíjajú politici tlaky na svojich občanov. A tie sú niekedy priam škandalózne.


Hranice Austrálie sú napríklad uzavreté už od marca minulého roka! Priam šialené veci sa ale dejú aj v Nemecku, kde odmietajú preplácať maródku tým, ktorí nie sú zaočkovaní. O ďalších „špecialitách“ z tejto krajiny hovorí v zostrihu videa český spevák a herec Daniel Landa.
Vy ste nič a keď nám to prídete povedať, tak my vás zbijeme!

„To je hnus čo sa deje v Európe,“ hovorí v úvode zostrihu videa z diskusnej relácii pre CNN Prima News Daniel Landa, ktorého manželka je pôvodom Nemka, a tak dianie najmä v tejto krajine podrobne sleduje. „V Nemecku doslova a do písmena zúri covidová totalita.



Tam policajti na jednej starne nechajú „mašírovať“ LGBT 30-tisíc ľudí, sčasti bez rúšok, takže zrejme to nebude ten problém, a potom tam prídu vyjadriť svoj názor, mierumilovne a pokojne, ľudia na covidovú situáciu a dostávajú päsťami do tváre a kolenami do hláv, ja som zverejnil na facebooku niektoré otrasné zábery a takto by sa polícia v demokratickom a slobodnom štáte rozhodne chovať nemala. To je gestapo,“ hovorí vo videu Landa a poukazuje aj na prípad na Slovensku.



„Tiež na Slovensku, kde strieľajú na protestantov gumovými projektilmi z dvojmetrovej vzdialenosti do krku. Toto tu nemôžeme dovoliť. To radšej položme svoje životy než tento hnoj, keď štát už dáva najavo svojim občanom: Vy ste nič a keď nám to prídete povedať, tak my vás zbijeme!“ končí svoj komentár vo videu spevák a herec, ale aj aktivista Daniel Landa.

Landa vyzýva k aktívnemu odporu. "Nechceme vládu covidového gestapa," povedal
Aj Čechy majú svojho veľkého odporcu covidového šialenstva. Politici v Európe vládnu podľa Landu pomocou nezákonných a neetických protiepidemických opatrení. Landa tiež skritizoval médiá, ktoré podľa neho "slúžia" vždy len jednej určitej... Čítať ďalej
15 | 09 | 2021 | Petra Demková