Belousovová si kopla do Sulíka a jeho rodiny. Byť vyšetrovateľom, ona by spravila niečo zaujímavé
27 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Na Slovensku dnes vybuchla malá bombička. Polícia totiž zadržala jednu z najznámejších slovenských influenceriek Zuzanu Strausz Plačkovú. Na tom by možno nebolo nič až také zvláštne, keby to nebola rodinná priateľka šéfa SaS Richarda Sulíka.


Zdá sa, že u nás nemôže byť týždňa aby sa niečo zaujímavé nedialo. Polícia si opäť posvietila na drogové podsvetie. V ňom sa vraj mala pohybovať práve i jedna z najznámejších slovenských influenceriek Zuzana Strausz Plačková. No a nebola by to expolitička Anna Belousovová aby k tomu v statuse nezaujala kritické stanovisko. Obzvlášť, keď je v hre aj súčasný minister neobľúbenej vlády.
SaS si vraj vysoko cenila podporu zadržanej Plačkovej

Polícia zadržala Plačkovú - rodinnú priateľku predsedu SaS a ministra hospodárstva Sulíka,“ píše v úvode statusu šéfka strany Národ a Spravodlivosť. Tá k tomu ešte dodáva, že Plačková sa blízkymi vzťahmi so Sulíkom netajila. Ba práve naopak. Pred voľbami sa podľa Belousovovej dala počuť, že: „Riška Sulíka poznám osobne už dlho aj celú jeho rodinu.“

Expolitička si všíma aj to, že Zuzana Plačková pred parlamentnými voľbami verejne podporovala SaS a jej predsedu Sulíka. „V kontexte jej zadržania za drogovú trestnú činnosť dosť zvláštne vyzerá jej podpora strane, ktorá usiluje o dekriminalizáciu tzv. mäkkých drog, ako aj jej vyjadrenia o blízkych vzťahoch s predsedom Sulíkom a jeho rodinou. Vraj ich podporovala preto, lebo jej záležalo na tom, aby vo voľbách vyhral zdravý rozum,“ usmieva sa Belousovová nad slovami Plačkovej.



„SaS si vysoko cenila podporu tejto osoby, ktorá podľa nich, svojim fanúšikom vysvetlí, že Slovensku pomôžu len riešenia a zdravý rozum. Nejako podozrivo často hovoria o zdravom rozume tí, ktorí sa podieľajú na jeho degradácii a otupovaní predajom, alebo podporou užívania drog...,“ zamýšľa sa nad celou situáciou bývalá šéfka národniarov. „Byť vyšetrovateľom, preverila by som aj kontakty Plačkovej smerom k predsedovi liberálov Riškovi Sulíkovi a jeho rodinným príslušníkom,“ končí malou „radou“ smerom k polícii expolitička Anna Belousovová.

Polícia zadržala HVIEZDU sociálnych sietí Plačkovú (Aktualizované)
Jednu z najznámejších slovenských influenceriek Zuzanu Strausz Plačkovú a jej manžela Reného Strausza zadržala v pondelok ráno pri protidrogovej razii polícia. Informuje o tom portál televízie JOJ. Čítať ďalej
27 | 09 | 2021 | Ivan Mihale