V Bratislave sa opäť protestovalo proti očkovaniu, diskutujúci majú na to jasný názor (VIDEO)
26 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Situácia na Slovensku ešte stále umožňuje voľne sa zhromažďovať a verejne protestovať, čo nespokojní ľudia aj využívajú. O žiadne mohutné, niekoľko desaťtisícové však nejde, a tak nenávidená vláda stále odoláva. Mnohí ale vyzývajú na spojenie sa a rázne riešenie.


Slováci sú nespokojní nielen s ekonomickou situáciou u nás, ale aj s doslova očkovacím terorom, ktorý vládne u nás. Svoju nevôľu dali ľudia najavo aj včera na proteste proti experimentálnu očkovaniu detí a dospelých pred Úradom vlády v Bratislave. Ako to tam vyzeralo, a čo niektorí diskutujúci hovorili, prezentoval vo videu (TU) facebookový profil nocomment.sk.
Ľudia mali byť už dávno vonku a hnať túto bandu preč

Na sobotnom zhromaždení bolo síce iba niekoľko stoviek protestujúcich, tí ale dali jasne najavo čo si o celom očkovaní myslia. A podporu našli aj medzi tými, ktorí síce na proteste neboli, ale svoj názor vyjadrili v diskusii pod video. „Ľudia, kde ste? Ešte vám neberú majetok a potraviny? Potom už bude neskoro keď budú platiť tieto zákony,“ napísala Eva Sameková.

„Ľudia mali byť už dávno vonku a hnať túto bandu preč. Všetci ťahajú za jeden povraz,“ pridáva Marcela Kamasová. „Celé Slovensko na nohy a vyhlásiť generálny štrajk inak ich nevyženieme tú bandu,“ myslí si Ružena Kajdačiová. „Myslím, že zastaviť ekonomiku by malo lepší účinok ako len neustále protestovať. Prestať pracovať aspoň jeden týždeň. Jasne nemocnice, elektrárne a plynárne pracujú, ale bez ostatného týždeň ľudia vydržia!“ odkazuje Štefan Papp a dodáva: „Čo tu urobila táto vláda a predošlé, čo urobili otvorte oči ľudia, zas Vás každý zavádza, aby mali len oni z toho prospech! Treba nové myslenie a zmenu ,ináč po voľbách sa nikde nepohneme.“

Ďalší mohutný protest v Austrálii. „Takto vyzerá, keď sa národ spojí,“ píšu diskutujúci (VIDEO)
Odpor proti očkovaciemu šialenstvu sa dvíha prakticky po celom svete. Ľudia sa búria za morom v USA, ale aj u protinožcov v Austrálii. Tam je totiž očkovacia a covidová politika doslova brutálna. Čítať ďalej
23 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„To nieje proti vakcíne ale proti všetkému systému, ide tu o viac, vaše rodiny, prácu, ale ide aj o plyn či elektrinu. Pani rozpráva o Covide, ale tieto ostatné kryje vláda sú to hajzli, všetci politici,“ zapája sa do diskusie Jozef Krížovský. „Pád vlády nič nevyrieši. Národ musí dať jasne najavo, že nesúhlasí s terajším dianím, a že to národ nebude akceptovať. Je úplne jedno kto v tej vláde sedí, ľud má dať najavo, že to neakceptuje. To si naozaj myslíte, že výmenou vlády sa niečo zmení? Nie nezmení,“ konštatuje Mária Ti.

Protestujúci v Banskej Bystrici spísali Bystrickú rezolúciu a odkazujú: Nie sme špinavci, ani fašisti
Vidiecka koalícia zorganizovala 9.9.2021 pokojné zhromaždenie občanov vidieka, ktorí prišli vyjadriť svoj názor k reforme národných parkov. Podujatia sa zúčastnilo viac ako 1500 lesníkov, poľnohospodárov, včelárov, chovateľov, rybárov, poľovníkov a... Čítať ďalej
10 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová


„Očkovanie vás zabije, sú dôkazy!!! V USA odtajnené!!! Bill Gattes, Fausy a spol. iluminanti toto vymysleli!!! Covid chrípka sa da liečiť, sú na to lieky a nikto by nebol mŕtvy!!! Zákony sú na to, aby sa porušovali!!! My to vieme, že je to celosvetovo naplánovane!!! Je veľa dôkazov, ale umlčujú ľudí!!!“ píše Lenka Lien. „Do vlády sa nesmie dostať nikto z tých, ktorí tu už boli!!! Žiaden Smer, Hlas ani ostatní!!! Na Slovensku si musíme vládnuť sami - odborníci a odvolateľní ľudia! Musí byť zástupca z každého kraja, aby sa vedelo čo je v krajoch,“ napísala svoj názor Dáška Solniško.

Z protestu sa zrodilo košické memorandum. V uliciach môže byť ešte horúco
Smer SD zverejnil ako komentár k facebookovému príspevku košické memorandum Čítať ďalej
02 | 09 | 2021 | Ondrej Stefik