Naliateho Nicolasa Cageho vykopli z reštaurácie: Namol a ako bezdomovec!
26 | 09 | 2021 I Imrich Kovačič

Tak toto si herec Nicolas Cage (57) za klobúk naozaj nedá! Minulý týždeň podľa svedkov vyhodili hollywoodsku hviezdu z luxusnej reštaurácie v Las Vegas potom, čo sa opitý takmer pobil s obsluhou, píše český bulvár Aha!




Zdroj Twitter / @peachesvermont


Predstaviteľ Ghost Ridera prišiel do podniku iba v šlapkách, ktoré si pri stole dokonca vyzul, a rovno sa pustil do posilňovania sa drahou whiskey a tequilou. Nicolas napokon podľa svedkov skončil tak pod obraz, že sa začal boso potácať po reštaurácii a kričal ako v lese.

"Všimli sme si bezdomovca, ktorý bol úpne na mol a ešte bola aj agresívny. A potom sme zistili, že je to Nicolas Cage," opísal udalosť jeden zo šokovaných hostí. "Jačal tam na ľudí a snažil sa vyvolať bitku, tak ho vyviedli. Bol však ale tak opitý, že si predtým nedokázal takmer vôbec obuť šlapky," dokreslil obrázok očitý svedok.

 

Brad a Angelina bojujú o pol miliardy a zámok. Brad obvinil ex-manželku z podvodu!
Nová bitka medzi Bradom Pittom a Angelinou Jolie! Už nejde len o starostlivosti o deti, ale aj o obrovské peniaze, honosný zámok a svetoznámy obchod s vínom. O spore informuje portál Access Online. Čítať ďalej
26 | 09 | 2021 | Imrich Kovačič