Naď to na Facebooku už poriadne prehnal. Takto sa správa minister?
25 | 09 | 2021 I Diana Zaťková

"Doma po večeroch hajluješ nad fotkou Mazúrka, dezolátik." Minister Naď sa opäť raz rozohnil na sociálnej sieti. Tak ako sa na chlapa, ktorý má pod palcom ťažkú vojenskú techniku patrí, to riadne natrel chudákovi občanovi, ktorý komentoval jeho príspevok. Či sa takéto slová hodia aj do úst člena vlády je už otázne.





Minister obrany SR Jaroslav Naď je známy svojou aroganciou a výbušnosťou. V sobotu sa na Facebooku opäť raz prejavili jeho sklony a poriadne si podal úbohého občana.
Hrubé urážky

Uverejnil fotky z futbalového turnaja v Hrubej Borši a komentáre pod nevinným príspevkom na seba nenechali dlho čakať. Jeden z nich uverejnil Pavol, ktorý napísal: „Slzy v očku... Hneď je národ múdrejší! Čo tie radary, bolo treba stovky miliónov opláchnuť?“

Koalícia chce zákonom rušiť všetko a každého, kto jej prekáža. Hoci aj nezákonne
"Účelové a politické zásahy vládnej koalície do právneho štátu musí nevyhnutne začať riešiť Európska komisia, inak bude demokratický charakter Slovenska ohrozený." (Citát - poslanec Marián Kéry.) Čítať ďalej
25 | 09 | 2021 | Ivan Brožík


Prehnaná reakcia ministra prišla presne o štyri minúty. „Nie drahý môj, mali by sme nechať slovenský vzdušný priestor bez radarov, nech nič nevieme, kto tu lieta, načo, prečo. Nech nám tu vozia lietadlá z Ukrajiny pašovaný tovar a migrantov. Takých mudrcov, dezolátneho typu ako si ty, mám úplne najradšej. Netušíš o čom hovoríš, ale mudruješ bludy. Určite si aj nezaočkovaný a doma po večeroch hajluješ nad fotkou Mazúrka. Slzy v očku, dezolátik,“ odpísal Pavlovi.
Reakcií bolo plno

To, samozrejme, vyvolalo ďalšie reakcie. Niektorí s Naďom súhlasia, väčšina však upozorňuje na to, že nevie ovládať svoje emócie, nevyjadruje sa tak, ako sa na ministra patrí a je zlou reprezentáciou Slovenska.
"Trošku diplomacie a asetivity PAN minister....keď ste šli do politiky, hádam ste si nemysleli, že s vami bude každý súhlasiť a už máte v hlave tak to zaočkovaný a nezaočkovaný, že to všade pcháte a rozsievate toto napätie aj kde netreba. Čiže máte armádu plnú dezolátov, keď je tak slabá zaočkovanosť v nej?" Opýtal sa napríklad Marek.



Matematik Kollár nesúhlasí s analýzou Dáta bez pátosu, slovná prestrelka na sociálnej sieti
Analytici z Dáta bez pátosu prinášajú pri Delta variante na sociálnej sieti dobré správy, ale analytik Richard Kollár im v komentároch oponuje. S prognózami kolegov nesúhlasí a odkazuje, že to vzdáva. Analytici z Dáta bez pátosu vidia svetlo na... Čítať ďalej
25 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová