Mike Pence v Maďarsku: Silné rodiny robia silné národy, liberáli na to zabúdajú
25 | 09 | 2021 I Diana Zaťková

Bývalý viceprezident Mike Pence v Budapešti ocenil úsilie národných konzervatívnych vlád v strednej Európe o zvrátenie demografického poklesu prostredníctvom prorodinných politík, píše Breitbart. 


Bývalá dvojka prezidenta Trumpa na 4. budapeštianskom demografickom summite v Maďarsku chválil predsedu vlády Viktora Orbána a ďalších národných lídrov, ktorí sa zúčastňujú na úsilí o obnovu rodiny. Poznamenal, že „vedúci predstavitelia vlády, ktorí sú tu zhromaždení ... vedia, že silné rodiny robia silné komunity a silné komunity robia silné národy".
Západ čelí mnohým krízam

Pence poukázal na mnohé krízy, ktorým Západ čelí, vrátane pandémie koronavírusu, ekonomického krachu a „krízy dôvery, pretože občania strácajú dôveru v naše tradičné hodnoty, v naše tradičné inštitúcie a vo vedenie“.

Ale všetky podľa neho blednú v porovnaní s „krízou, ktorá postihuje samotné jadro civilizácie: eróziu rodiny poznačenú klesajúcou sobášnosťou, rastúcou rozvodovosťou, rozsiahlymi potratmi a klesajúcou pôrodnosťou“.

Niektorí nacisti a organizátori holokaustu prežili spokojne až dodnes. V Kanade zomrel jeden z nich
V Kanade zomrel bývalý nacistický tlmočník ukrajinského pôvodu, informuje portál Správy RTVS na základe informácií agentúry AFP. Ide o Helmutha Oberlandera, ktorému hrozilo vyhostenie, keďže sa mal počas druhej svetovej vojny zúčastniť... Čítať ďalej
24 | 09 | 2021 | Ján Papuga

Zachovanie a posilnenie rodín

"Aby naša civilizácia prosperovala, ak chceme odovzdať práva a slobody a hodnoty, ktoré si vážime, ďalšej generácii, našou najvyššou prioritou musí byť zachovanie a posilnenie rodín, na ktorých naše národy a naša civilizácia boli postavené“.

„Verím, že nie je náhoda, že táto obnova rodiny prebieha v Maďarsku a Poľsku a v krajinách celého regiónu; Myslím si, že sa to tu deje z nejakého dôvodu,“ filozofoval Pence.
Rodina je zrazu pre štát druhoradá

„Názor na konsenzus, ako vieme, o globálnej elite, už príliš dlho hovorí, že inštitúcia rodiny je v mnohých ohľadoch anachronizmom, zastaralým a dokonca nepotrebným,“ nariekal nad ľavicovo-liberálnym svetonázorom, v ktorom „rodina je pre štát druhoradá ... požiadavky na výchovu a vzdelávanie detí je potrebné plniť s neustále rastúcim dosahom vlády a nahrádzať úlohu a prvenstvo rodičov a rodín od kolísky do hrobu.“

Očkovať v sezóne chorôb dýchacích ciest je riziko, varuje ruský vedec
24 | 09 | 2021 | Imrich Kovačič


"Ale národy strednej a východnej Európy už tieto prázdne utopické sľuby počuli," poznamenal Pence.

"Mnohí tu si stále pamätajú, aké to bolo žiť za železnou oponou, žiť pod represívnou rukou progresívnej tyranie, s jej neuskutočniteľnými sociálnymi experimentmi a s ideologickou políciou, ktorá stavia svoj program proti zdravému rozumu a spoločným hodnotám ľudí.“
Vízia modernej ľavice

"Z môjho pohľadu vidím ľudí v strednej a východnej Európe, ktorí odmietajú víziu modernej ľavice o postkristiánskom, nadnárodnom a post-rodinnom svete," vyhlásil s tým, že namiesto toho si vybrali víziu sveta silných, zvrchovaných a nezávislých národov postavených na prosperujúcich, šťastných a zdravých rodinách.

Francúzskeho lekára zatkli za predpisovanie Ivermektínu na COVID-19
Francúzsky lekár bol odvlečený do väzenia po hádke so súdnym exekútorom. Ten sa ho pokúsil postaviť pred odbornú radu ohľadom jeho neortodoxného, ale zákonného predpisovania kontroverzných liekov na COVID-19, píše portál RT. Čítať ďalej
24 | 09 | 2021 | Diana Zaťková