Koalícia sa bojí, že jej niekto ukradne slobodu a demokraciu, tvrdí demagogický poslanec
25 | 09 | 2021 I Ivan Brožík

Zaujímavý, vážny i trpko úsmevný status zverejnil poslanec Peter Kremský. Vyplýva z neho, že koalícia má strach. Obáva sa, že jej niekto ukradne "demokraciu a slobodu". A to, celkom verejne.


"Dnes sme spolu s kolegami zo Skupiny spojencov Izraela navštívili Múzeum holokaustu v bývalom koncentračnom tábore v Seredi." Píše zo začiatku na sociálnej sieti o pietnej udalosti Peter Kremský.




Reprofoto FB (@Peter Kremský)






Nezabúdajme!

"Nezabúdajme, čo fašizmus a nacizmus znamenal a koľko ľudí bolo zavraždených, mučených a prenasledovaných týmto režimom." Potiaľto sa dá s poslancom Kremským bezvýhradne súhlasiť.
Demagógia už aj na takom mieste a pri takej príležitosti?

"Nenechajme rôznych ľudí, ktorí sú často prívržencami tohto zločinného režimu, aby degradovali význam tohto slova tým, že fašistami nazývajú všetkých naokolo. Nenechajme si ukradnúť demokraciu a slobodu."

Tým však poslanec Peter Kremský vo svojom statuse hrubo spolitizoval a znevážil samotné podujatie. On totiž priamo napísal, z čoho má vládna koalícia strach. Z odňatia "slobôd a demokracie" tak, ako ich vníma ona. Skrátene - z pádu jej moci. Kremský sa pravdepodobne domnieva, že demokracia a sloboda sa viaže len a iba na vládu OĽaNO a nikto iný nemá nárok s týmito hodnotami zaobchádzať.

(Medzititulky red. HD.)

Koniec veľkej "lásky" medzi Sme Rodina a OĽaNO? Vyháňa Kremský z vlády Kollárovcov?
Asi všetci pamätáme tlačové správy, keď predseda strany a bývalý premiér Igor Matovič stál po boku Borisa Kollára, predsedu strany Sme Rodina a symbolicky sa poklepkávali po pleciach, akí sú si verní. Dnes je všetko inak. Sme Rodina, podľa toho, čo... Čítať ďalej
07 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová