Taraba: Strana Sloboda a Solidarita? Tá nemá so slobodou a ani solidaritou nič spoločné
24 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovenský parlament niekedy pripomína krčmu IV. cenovej skupiny pred záverečnou a inokedy materskú škôlku či ústav pre mentálne postihnutých. A to všetko za doslova kráľovský plat.


Svojmu „normálu“ sa v ničom nevymykala ani včerajšia schôdza parlamentu, kde poslanci po sebe štekali ako psi a nadávali si do všetkého možného. Ako sa to napokon skončilo? Poslanec Tomáš Taraba to napísal v statuse pomerne jasne.
Predkladateľkou primitívneho a zúfalého návrhu bola poslankyňa Zemanová

„Pýtate sa ma, ktorý poslanec navrhol dnes hlasovanie o tom, aby opozícia nemohla v slovenskom parlamente už dostať slovo? Za tento návrh hlasovali aj Jožko Pročko, kresťan Vašečka, či pán Gyimesi, poslanec, čo chce dať Žilinku dať ‘dole inak’ Baránik a kopu ďalších,“ napísal na začiatok Taraba. Vzápätí ukázal prstom na osobu, ktorá to má všetko na svedomí.



„Predkladateľkou tohto primitívneho a zúfalého návrhu bola pani poslankyňa Anna Zemanová zo strany Sloboda a Solidarita. Táto strana nemá so slobodou nič spoločné, keďže okrem dnešného návrhu sa najnovšie snažia prijať zmenu zákona, aby dostávali lekári, ktorí nebudú hovoriť o chorobách, čo oni chcú – pokuty,“ skonštatoval Tomáš Taraba.

Na samý záver ešte pridal: „Pani Anna Zemanová sa v minulosti vyjadrila v duchu, že zdravie starých ľudí nie je pre nich prioritou, pretože už nie sú ekonomicky aktívni. Takže tým naplnila druhý význam slova SaS - solidarita.“

Taraba: Cisár je nahý a ako opozícia nemôžeme žiadať nič iné ako demisiu tejto skompromitovanej neschopnej vlády
Zadržania elitných vyšetrovateľov z NAKA policajnou inšpekciou, ale aj ich posadenie do vyšetrovacej väzby, vzbudzuje na Slovensku stále veľký rozruch. A to najmä u politikov, ktorí to celé vnímajú ako boje v polícii. Čítať ďalej
16 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik