Čarnogurský odkazuje idiotským rusobijcom, že Slováci zmýšľajú inak - zvoláva manifestáciu
24 | 09 | 2021 I Ivan Brožík

Niekdajší predseda vlády SR Ján Čarnogurský s nevôľou vníma v slovenský politických kruhoch tak módnu "rusofóbiu". Apeluje na rozum a pripomína, že Rusko je pre nás dôležitý partner. "Priatelia Ruska na Slovensku! Príďte to všetko vyjadriť 2. októbra do Bratislavy!" píše Čarnogurský.


"Zo slovenských oficiálnych miest sa už dlhšie ozývajú protiruské tóny." Uvádza nás do témy doktor Čarnogurský na webe srspol.sk.
Nepochopiteľná politika zla aj na najvyšších pozíciách moci na Slovensku

"Pamätáme si nedôstojné manévre okolo použitia či nepoužitia vakcíny Sputnik V na Slovensku. Predtým vykázanie zo Slovenska troch ruských diplomatov bez akýchkoľvek dôkazov. "

"Prezidentka Čaputová nazvala Rusko hrozbou pre Slovensko."

"Slovenskí vojaci trvale ‘rotujú’ v jednotkách NATO v blízkosti ruských hraníc v Pobaltí." Vypočítava dlhý zoznam nezmyselných aktivít a hlúpych vyjadrení našej oficiálnej politiky Ján Čarnogurský.
To však nie je všetko

"Slovensko dvakrát za rok hlasuje v orgánoch EÚ za predĺženie, prípadne ešte zostrenie protiruských sankcií."

"Predseda vlády Heger sa v auguste zúčastnil na Krymskej platforme v Kyjeve. Bolo to protiruské zhromaždenie a západné vlády poslali za seba treťotriednych ministrov alebo námestníkov ministrov alebo len vyslanca v Kyjeve."

"Naše hospodárske, kultúrne a politické styky s Ruskom sú na minimálnej úrovni."
Nepodľahnime eurorusofóbii

"Orgány Európskej únie, ktorej sme členom, označujú Rusko za nepriateľa, urážajú ho (kladením Sovietskeho zväzu na úroveň nacistického Nemecka), oslobodzovaciu misiu Sovietskeho zväzu vo vojne zatláčajú do pozadia." Pripomína na webe srspol.sk Ján Čarnogurský.
Viete, kto bol Ján Kollár a čo napísal?

"Slovensko má dejinami vypestovaný priateľský vzťah k Rusku. Verš Jána Kollára ‘o mocné tam opri se dubisko’ poznajú všetky generácie Slovákov. Na Slovensku je pochovaných viac než 63 tisíc sovietskych vojakov, padlých pri našom oslobodzovaní. Napriek protiruskej propagande prieskumy verejnej mienky potvrdzujú priateľstvo Slovákov k Rusku. Ukážme všetkým, vláde, svetu aj Rusku, že nepriateľské hlasy voči Rusku nereprezentujú Slovensko." Vyzýva Ján Čarnogurský.
Pozvánka

"Príďte v sobotu 2. októbra 2021 o 15. hodine do Bratislavy na Hviezdoslavove námestie na manifestáciu priateľstva k Rusku."

"V priateľstve k Rusku nás nerozdeľuje vek, politická príslušnosť, náboženstvo, národnosť. Rusko považujeme za pilier medzinárodného poriadku, ochrancu tradičných hodnôt, bariéru proti rozkladu našej kultúry a civilizácie." Pripomína na webe srspol.sk bývalý predseda slovenskej vlády Ján Čarnogurský.

(Medzititulky red. HD.)

Expremiér Čarnogurský sa vracia na siete, ďakuje za podporu alternatívnym médiám
Dr. Ján Čarnogurský sa vrátil na najznámejšie sociálnu sieť. Po tom, ako ho zablokovala, ďakuje za podporu, "aj médiám, najmä alternatívnym." Avizuje, že začne písať pre čitateľov a s kritikou neprestane. Čítať ďalej
13 | 09 | 2021 | Ivan Brožík


-