Čaputová vystúpi v NR SR so správou o stave republiky. Bude chváliť režim našich kajúcnikov?
24 | 09 | 2021 I TASR
Prezidentka Zuzana Čaputová vystúpi budúcu stredu v NR SR so správou o stave republiky. Vzhľadom na jej politickú orientáciu možno očakávať ovácie na Matovičov režim našich kajúcnikov.

Prezidentka Zuzana Čaputová na budúci týždeň v stredu 29. septembra vystúpi v parlamente so správou o stave republiky. Podľa TASR o tom informoval hovorca prezidentky Martin Strižinec.

Čaputová vystúpila prvýkrát pred poslancami so správou o stave republiky v júni 2020, pár dní pred prvým výročím svojej inaugurácie, ktorá bola 15. júna 2019.

Hovorila vtedy najmä o pandémii, jej dosahoch, ochrane najslabších, súdržnosti. Taktiež o podpore vedy, úprave hospodárskeho modelu, zmenách v školstve, podpore zdravotníctva, ale aj právnom štáte a potrebných zmenách v justícii a prokuratúre.

Na základe prieskumu prezidentkinho profilu na Facebooku možno konštatovať, že od Zuzany Čaputovej občania už nič prevratné neočakávajú. Skôr sú zmierení s tým, že bude hladkať po brušku bábkovú vládu Eduarda Hegera. Občania už vôbec nedúfajú v to, že sa ich zastane pred svojvôľou vlády pri zavádzaní takzvaných pandemických opatrení. Takisto nie je možné očakávať, že by sa hlava štátu postavila na stranu právneho štátu a dodržiavania zákona a ľudských práv v trestných konaniach.

ODHALENIE: Trojmesačná samotka, nátlak NAKA aj vynucovanie krivej výpovede. Také sú praktiky
Špeciálneho prokurátora Pardubského nezaujíma, že príslušník NAKA Uhnák spolu s kolegom tlačili na obvinenú, aby krivo svedčila proti spoluobvinenému. Trojmesačná samotka aj sľubovanie výhod. Také sú praktiky NAKA v kauze Slovenského pozemkového... Čítať ďalej
24 | 09 | 2021 | Aneta Leitmanová