Anna Belousovová o "neschopných tupcoch a ich komisiách"
24 | 09 | 2021 I Ivan Brožík

"Pred týždňom oznámil predseda vlády Heger vznik Komisie na obnovu dôvery v právny štát. Potom prišiel Kollár s nápadom zriadiť ďalšiu komisiu - komisiu na riešenie sociálnych dopadov zdražovania cien energií a potravín na občanov." Citát Anna Belousovová



"Keby sa títo tupci, ktorí nám v súčasnosti vládnu, lepšie učili, vedeli by si s porozumením prečítať Ústavu SR a ďalšie zákony." Prichádza k podstate autorka statusu na sociálnej sieti.





Reprofoto FB (@Anna Belousovová)




Sú to ich povinnosti, za ktoré ich platíme

"Potom by možno pochopili, že všetko, čo chcú zvaliť na plecia nejakých komisii, majú robiť oni!

Sú to ich povinnosti, za ktoré sú, mimochodom, veľmi dobre platení."
Iba dokazujú svoju neschopnosť a nekompetentnosť

"Tým že chcú presúvať riešenie zásadných problémov štátu na nejaké komisie, vlastne dokazujú svoju neschopnosť a nekompetentnosť.

A my občania máme na ich tuposť doplácať nielen tým, že ničia naše životy a náš štát, ale aj tým, že budeme platiť ich a zároveň členov nejakých komisii, ktorí budú de facto vykonávať za nich ich robotu. No cirkus na kolečkách!"
Proste na to nemajú

"Omnoho jednoduchšie a úspornejšie riešenie by bolo, keby neschopáci zverili riadenie štátu do rúk skutočných odborníkov.

Jedine vláda odborníkov totiž dokáže obnoviť dôveru v štát a vytiahnuť Slovensko z toho bahna, kde sme sa vďaka plagiátorom a amorálnym politikom, ktorých zaujímajú len kšefty a hádky, ocitli." Konštatuje Anna Belousovová.

(Medzititulky red. HD.)

Má niekto dojem, že to čo sa deje na Slovensku má niečo spoločné s demokraciou? Pýta sa Belousovová
Slovo demokracia si mnohí politici, a najmä tí za morom, vykladajú po svojom. Nastolenie „demokracie“ so sebou však nie raz prináša smrť či chudobu. Teraz sa Európska únia rozhodla „investovať“ do demokracie, na čo chce dať veľký balík... Čítať ďalej
21 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik