Zuzana Belohorcová novým bývaním nenadchla: Z luxusu na Miami do radovky! (VIDEO)
23 | 09 | 2021 I Tibor Sipos
Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová (45), ktorá sa s rodinou usadila na ostrove Tenerife, sa pochválila prenajatým domom. Trojpodlažné hniezdočko v radovom dome za 5-tisíc mesačne však fanúšikov veľmi nenadchlo. Skôr naopak, píše Blesk.
"Môžete tu žiť aj vy!"

Na Miami bývali v luxusnom mrakodrape s výhľadom na oceán. Po odchode z Ameriky mali v pláne usadiť sa v španielskej Malage, kde chvíľku skutočne bývali. Nakoniec však zakotvili na ostrove Tenerife. Hornatý ostrov je síce obklopený Atlantickým oceánom, ale k tomu má Zuza s rodinou celkom ďaleko. Pre svojich priaznivcov na Instagrame totiž natočila video, ako a kde teraz momentálne žijú.

"Poďte sa pozrieť, ako na Tenerife žijeme my. V budúcnosti tu môžete žiť aj vy," láka Belohorcová, ktorá s manželom podniká v realitách. Tak by radi na ostrov prilákali ďalších záujemcov. Moderátorka žije v trojpodlažnom byte v radovom dome uprostred ostrova. Na najvyššom poschodí majú s manželom Vlastom spálňu s vlastnou kúpeľňou a terasou s výhľadom na mesto a v diaľke oceán. Vedľa toho je detská izba syna Nevia.

https://www.instagram.com/tv/CTrpNmolN__/

O poschodie nižšie je spoločenská časť, obývacia izba spojená s jedálňou a kuchynskou linkou. Opäť nechýba malá terasa a technická miestnosť, kde Zuza suší bielizeň. Na najspodnejšom poschodí má izbu dcéra Salma. Z tejto izby sa ide rovno k bazénu a na ďalšiu terasu, kde je sedenie. Dole je ešte ďalšia miestnosť určená pre hostí.
Fanúšikov nenadchla

Byt vyzerá veľký, ale evidentne sa tam rodinka nezmestí, pretože všade je strašne veľa vecí a chodby sú plné kufrov. A cena nie je práve nízka, mesačne ich bývanie stojí 5 tisíc eur. "To je teda husté. Za 5 tisíc mesačne by som si asi predstavovala trochu iné bývanie... Chápem, že to je Tenerife, ale aj tak," netají sa jedna z fanúšičiek.

"No, tak ako nejaký neporiadok, ktorý sa v bežnom chode rodiny urobí, mi to bývanie príde ako na dovolenke. Nič osobného, všadeprítomné kufre kdesi v rohu, hygienické potreby na komode v spálni a na záchodovej mise... Veci naskladané akosi na sebe ... Myslím, že toto video pôsobí presne opačne, než aký malo dať pocit," komentuje ďalší sledujúci.

hlavnydennik.sk/2021/09/23/z-najbohatsieho-slovaka-bezdomovec-preboha-bradaty-tkac-vyzera-ako-mel-gibson-foto/