Z najbohatšieho Slováka bezdomovec? Preboha, bradatý Tkáč vyzerá ako Mel Gibson! (FOTO)
23 | 09 | 2021 I Tibor Sipos
Stal sa z najbohatšieho Slováka bezdomovec? Patrik Tkáč si už pred časom nechal narásť bradu, čím sa jeho výzor náramne ponáša na hollywoodsku hviezdu Mela Gibsona.

Spoluzakladateľ J&T banky kedysi dominoval vzhľadom klasického uhladeného biznismena. Ako však ukázal na Instagrame, tomu je už nejaký čas koniec. Hrdý otec išiel podporiť slovenskú verziu muzikálu Škola ro(c)ku, v ktorom účinkuje jeho 13-ročná dcéra Karolínka. Aj jeho manželka Iveta sa na diele podieľala, a to priamo produkciou! Režisérom nie je nik iný ako známy choreograf Ján Ďurovčík.



 

Tkáč sa na premiéru nahodil do tematického rockového outfitu, čomu jeho brada výdatne pomohla. Obliekol si čierne tričko, koženú bundu, ovešal sa striebornými reťazami a nechal si namaľovať čierne linky okolo očí. "Dnes predpremiéra School of rock!! KUDOS pre Janko Ďurovčík a celý team bolo to skvelé," nevedel si vynachváliť muzikál miliardár Tkáč.

Zomrel Willie Garson, hviezda zo seriálu Sex v meste
Vo veku 57 rokov zomrel v utorok americký herec Willie Garson, najviac známy úlohou talentového agenta Stanforda Blatcha v seriáli Sex v meste. Čítať ďalej
22 | 09 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR