Lucie Bílá ukázala svoj raj: Chalúpka ako z rozprávky! (FOTO)
23 | 09 | 2021 I Tibor Sipos
Speváčka Lucie Bílá (55) nepatrí medzi celebrity, ktoré by svoje súkromie nejako verejne prezentovali na sociálnych sieťach. Jej fanúšikovia však na Instagrame z čriepkov, ktoré zdieľa, dokážu poskladať, ako to u nej vyzerá. Napríklad jej chalupa v Českom raji, ktorá si zachováva tradičný vzhľad i komfort, píše Blesk.

Dominantou jej vidieckeho bývania je predovšetkým otvorený priestor. Obývačka je spojená s kuchynkou a jedálňou, v strede miestnosti stojí pec. Staročeskú klasiku dotvárajú pôvodná drevená podlaha, drevený strop a štýlové doplnky.

Krásne maľované skrine, police s maľovanými taniermi a hrnčeky ako z rozprávky vyzerajú veľmi tradične i útulne. Nemenej pôsobivo vyzerá jej chalúpka aj zvonku, uprostred zelene, obložená kameňom. Z pozemku má speváčka pekný výhľad na údolie a na protiľahlom kopci či na záhrade chová ovce aj koňa. Má tam dokonca postavený aj holubník.

V jednom z predchádzajúcich rozhovorov Bílá spomenula, že práve na chalupe vytvára svojich povestných anjelikov a ružence, ktoré potom predáva. Výnos z predaja slávna speváčka venuje na nákup kompenzačných pomôcok pre osoby s vážnym zdravotným postihnutím a pomoc pre osoby v mimoriadne ťažkých životných situáciách.



Zuzana Belohorcová novým bývaním nenadchla: Z luxusu na Miami do radovky! (VIDEO)
23 | 09 | 2021 | Tibor Sipos