Gustáv Murín na pozadí neprehľadnej situácie v politike ukazuje rovno na Lipšica
23 | 09 | 2021 I Imrich Kovačič






Neprehľadná situácia na politickej scéne- Najmä v oblasti polície, práva a spravodlivosti by mala padnúť na plecia ministra vnútra Romana Mikulca. A ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej. Vláda ani parlament však práve ich na zodpovednosť vôbec nevolajú a vyslovujú im dôveru. Najčastejšie sa však spomína meno Daniela Lipšica.


Publicista a autor niekoľkých kníh o mafii a zákulisí slovenskej politiky Gustáv Murín ukazuje prstom práve na politického špeciálneho prokurátora Lipšica. V statuse na sociálnej sieti Murín opisujeako Lipšic klame.


Murín píše: "Teraz sa (Daniel Lipšic - pozn. red.) tvári, že jeho ‘lovecká svorka’ konala rovnako voči všetkým podozrivým. A preto potupne zatkli aj Pčolinského. V skutočnosti to bola nadpráca Čurillu a spol., keď začal Pčolinský (na základe informácií získaných Slovenskou informačnou službou - SIS) upozorňovať, že oni pod kuratelou Lipšica fabrikujú kauzy na základe falošných obvinení, ktoré sú s vybranými kajúcnikmi nacvičované."


Publicista dáva do súvisu najnovšie informácie, ktoré priniesol prepustený Pčolinský. Prináša do celého zmätku okolo zatýkania policajtov, vyšetrovateľov a kajúcnikov trochu viac svetla a vysvetľuje: "Tak si na Pčolinského vymysleli obvinenie, aby ho umlčali. Ibaže to by museli zatknúť celú SIS. A tie obvinenia boli tak biedne vyfabrikované, že zasiahol Žilinka. Preto Borisko (Kollár - pozn. red.) tak besnie, lebo to bol zjavný podraz aj voči jeho rodinnej straničke." Dopĺňa na vysvetlenie Murín.


"A má pravdu, ak hovorí, že tu Psychopatovič založil novú ‘čurillovskú’ mafiu. Už zasa sa dostáva k slovu staré slovenské príslovie, ‘kto druhému jamu kope..." uzatvára status na Facebooku Gustáv Murín.


P.Tóth: Médiá prestali informovať, začali robiť politiku a môžu páchať trestnú činnosť (ROZHOVOR)
Slovenskom hýbe informácia o trestnom stíhaní dvoch novinárov: redaktorky denníka N Moniky Tódovej a zástupcu šéfredaktora tohto denníka Konštantína Čikovského. Obaja boli obvinení z prečinu ohrozovania utajovanej skutočnosti, zverejnením článku v... Čítať ďalej
21 | 09 | 2021 | Imrich Kovačič