Čo sa Veronike hnalo prázdnou hlavou? Slovenský komik ponížil Remišovú pred celým národom! (VIDEO)
23 | 09 | 2021 I Tibor Sipos
Zabáva sa na nej celý internet! Terčom slovenského komika, ktorý si hovorí Fero Joke, sa stala vicepremiérka Veronika Remišová. Video, ktoré komik zverejnil na Facebooku už koluje slovenskými sociálnymi sieťami rýchlosťou svetla! Čo sa Veronike hnalo hlavou?

Ďalší "one time, next time"? Veronike Remišovej sa počas rozhovoru s novinármi akosi zatmavilo a nenašla ani jedného slova. Informáciu, že niektorí novinári jej rozhovor vysielajú aj naživo, spracovala po svojom. “One time next time?” Podpichol ju redaktor. “One time, next time nie, ale, to by som.. No, čiže...," sekla sa líderka Za ľudí a nasledovalo takmer 10-sekundové ticho.



Toho sa takmer okamžite chytil Fero Joke a video s nepodareným výstupom Remišovej sparodoval s parochňou na hlave. "Čižíček, čižíček, vtáčik maličký, no ale čo som to zabudla kúpiť v tom obchode? Počkať, cibuľu mám, zemiaky sú, kuracie prsíčka tiež, vajcia, uhorky... No ale počkať, jáj ja som zabudla ryžu, nie? No, tak čo?" Domyslel si komik sám, čo sa skrývalo za výpadkom Remišovej.

Z najbohatšieho Slováka bezdomovec? Preboha, bradatý Tkáč vyzerá ako Mel Gibson! (FOTO)
23 | 09 | 2021 | Tibor Sipos