Za Pezinkom došlo k tragickej dopravnej nehode
22 | 09 | 2021 I Ivan Mihale/ TASR

K tragickej dopravnej nehode došlo v stredu v obedňajších hodinách pri meste Pezinok v smere na Pezinskú Babu. Ako TASR informovala hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Katarína Križanová, o život pri nej prišla jedna osoba.


"Pri nehode došlo k zrážke osobného a nákladného vozidla, pričom v osobnom automobile zostala zakliesnená osoba," priblížila s tým, že zasahujúci hasiči zranenú osobu z vozidla vyslobodili, na havarovaných automobiloch vykonali protipožiarne opatrenia a zamedzili úniku prevádzkových kvapalín. Následkom nehody utrpela vodička osobného automobilu zranenia, ktorým na mieste podľahla.

"Podľa doposiaľ zistených informácií vodička osobného motorového vozidla zn. Škoda Fabia dostala na mokrej vozovke šmyk, prešla do protismeru, kde sa zrazila s protiidúcim nákladným vozidlom," informovala TASR bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková.

Dychová skúška u vodiča kamiónu požitie alkoholických nápojov nepreukázala. "Bližšie okolnosti sú v súčasnosti v štádiu objasňovania dopravných policajtov," uzavrela hovorkyňa.

Opäť ÚTOK medveďa na človeka!
Dnes v katastrálnom území obce Nevoľné v okrese Žiar nad Hronom napadol pastiera medveď. Informuje o tom na sociálnej sieti starosta obce Štefan Henžel. Čítať ďalej
22 | 09 | 2021 | Ivan Mihale