Tehotná speváčka sa dala zaočkovať. TAKÉ peklo nezažila!
22 | 09 | 2021 I Ivan Mihale

Speváčka Dominika Jurena (28), za slobodna Stará, ktorá sa zviditeľnila v speváckej šou SuperStar sa na vlastnej koži presvedčila, že zlo číha na každom rohu. Tehotná blondínka sa nedávno dala zaočkovať vakcínou proti ochoreniu COVID-19. A ako to býva u takýchto hviezdičiek, musela sa s tým pochváliť na sociálnej sieti. Nemala však túto kontroverznú tému načínať!


Je snáď nad slnko jasné, že téma očkovanie je jedna z najaktuálnejších tém v našej spoločnosti. Ľudia akosi stále nepochopili, že je to každého súkromná vec, či očkovanie podstúpi alebo nie. Tobôž deti a tehotné ženy najviac polarizujú spoločnosť. Speváčka Dominika je žiaľ, typ ktorý potrebuje zverejňovať všetko. Snáď sa po tomto, nie šťastnom kroku, poučí a vyhne sa tak opätovnému sklamaniu.
Žiadali názor dostali status

Svoj príspevok zverejnila na základe dopytu niektorých budúcich mamičiek, začína na úvod. Informácie o vhodnosti vakcinácie tehotných žien si tiež zodpovedne naštudovala a napísala, že "v rodine mám kopec lekárov. Tí tiež rozhodili siete, aby sme mali o očkovaní tehotných žien čo najviac relevantných info. Každý jeden lekár/vedec, s ktorým som sa rozprávala, mi očkovanie odporučil. Okrem toho som sa za správne rozhodnutie veľa modlila, predsa len, zodpovedná som bola už aj za naše dieťatko. Povedala som si, že rozhodujúce slovo bude mať moja gynekologička a ak bude ona jediná proti, očkovať sa nedám. To bude pre mňa také znamenie. Lenže moja gynekologička reagovala na moju otázku veľmi pozitívne a odporučila mi nečakať a dať sa očkovať, keďže 1. trimester som už mala za sebou,” prezradila a dodala„Ja osobne som o správnosti svojho rozhodnutia presvedčená a myslím si, že to je dôležité. Môj pokoj a moje kľudné svedomie."



Čo je však ľudia napísali, tak ľahko nerozdýcha

Speváčka aj žiadala aby ľudia nekomentovali negatívne a kriticky. Dokonca uviedla, že "blbosti" maže. Úplne zbytočne. Pár dní na to zverejnila nový status, ľudia ju priam zavalili zlobou a nenávistnými komentármi. V nich Dominike i jej vytúženému dieťatku prajú smrť a posielajú jej fotky detských truhličiek, či dokonca správy s textom - nezodpovedná špina ako ty nemá právo byť matkou.

Dominika len ťažko nachádzala slová. „Rozum sa mi zastavoval, koľko nenávisti je v nás ľuďoch.  A toto sú všetko ľudia, čo ma nepoznajú a nikdy som im nič nespravila. Len im asi ležia v žalúdku moje názory, na ktoré podľa nich nemám právo. Čo ma však zarazilo najviac? Že mi to dokázali písať ženy. Mnohé z nich boli isto aj matkami, aspoň podľa fotiek. A ja sa pýtam - Čo zlé som urobila, aby mi ľudia vypisovali tieto nechutnosti a priali mne aj môjmu dieťaťu len to najhoršie...? Nesťažujem sa, ja som si riziko môjho postu uvedomila ešte predtým, ako som ho zverejnila a šla do toho s tým, že aj takéto veci prídu. Ale aj tak ma to proste neprestáva udivovať. Čo dáva nám ľuďom právo takto nenávistne odsúdiť druhého človeka a bodnúť ho na to najcitlivejšie miesto?” zamýšľa sa speváčka.

Braňo Ondruš: všetci sú zhrození, čo to Milanová vystrája. Naď sa správa ako stalinistický minister obrany
Braňo Ondruš, bývalý moderátor a neskôr štátny tajomník Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny, sa vyjadril ku konaniu ministerky Milanovej, v súvislosti s odvolaním riaditeľa SNP. Nenechal nitku suchú ani na nej, ani na ministrovi obrany... Čítať ďalej
21 | 09 | 2021 | Petra Demková