Odhalenie storočia: Juraj Mesík nenápadne propaguje ...
22 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Odhalenie storočia!!! Aspoň toto tvrdí facebookový profil Hoaxy a podvody – Polícia SR. Naša rozvrátená polícia sa neskutočne teší z toho, že sa jej podarilo odhaliť zrejme najväčšieho podvodníka a hoaxera na Slovensku – Juraja Mesíka.


Juraj Mesík je analytik bezpečnostných rizík a vyštudovaný lekár, ktorý odmieta očkovanie experimentálnymi vakcínami a, naopak, za najúčinnejší liek v prvom štádiu COVID-19 považuje Ivermectin. Ako je vidieť zo statusu našej úplne rozvrátenej polície, tá si všímala i jeho a jeho statusy a – odhalili ho! Na tomto „odhalení storočia“ sa v statuse Juraj Mesík iba dobre zabáva.
Na Mesíka sa vraj nechytajú ani vyštudovaní slovenskí lekári s mnohoročnou praxou

„A je to tu - odhalili ma! :-))) Inak úplná pravda - ja som za očkovanie: ne-experimentálnymi vakcínami podávanými na plne dobrovoľnej báze dôkladne informovaným ľuďom, u ktorých pravdepodobné benefity očkovania prevažujú nad rizikami,“ píše na vysvetlenie Mesík a vzápätí ešte dodáva: „V prípade Covidu by som S-proteín kódujúcu mRNA riskol u starých ľudí povedzme nad 65-70 rokov, obéznych, s vážnymi komorbiditami, s nízkou sérovou hladinou vitamínu D a Zn a prípadne u tých, čo nemajú šancu dostať sa včas k účinnej a bezpečnej liečbe protokolmi FLCCC.“ Na samý záver statusu Juraj Mesík už len odľahčene dodáva: „Dnes nám končí astronomické leto - všetkým neočkovaným aj očkovancom prajem zajtra bezpečné vykročenie do jesene 2021!“



A čo teda „odhalila“ polícia? „Odhalenie storočia: Juraj Mesík nenápadne propaguje očkovanie!“ chváli sa hneď v úvode slovenská polícia. „Analytika Juraja Mesíka ste mohli spoznať ako človeka, ktorý disponuje širokou škálou odborných názorov na pandémiu a s tým súvisiace opatrenia, na ktoré sa nechytajú ani vyštudovaní slovenskí lekári s mnohoročnou praxou,“ snažia sa „odborníci“ na polícii spochybniť predchádzajúce statusy a odporúčania vyštudovaného lekára Juraja Mesíka. Lenže policajti vo svojej „pátračke“ zašli až takmer na koniec svojho pátrania a zistili neuveriteľnú vec.

Mesík: Jasným príkladom toho, že očkovanie nefunguje je Izrael (VIDEO)
Koronavírus nie je na ústupe nikde na celej našej planéte. Niekde s ním boj zvládajú lepšie, inde sa im to veľmi nedarí. Tak ako v Izraeli, ktorý patrí medzi najzaočkovanejšie krajiny na svete. Čítať ďalej
19 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Očkovanie považuje za dôležitú súčasť celej stratégie boja proti ochoreniu

„Celý svet si myslel, že Juraj Mesík patrí k odporcom očkovania, k osobám, ktoré šíria dezinformácie na dennej báze. Opak je pravdou. Podarila sa nám zistiť šokujúca informácia. Je čas odhaliť, aké skutočné posolstvo sa snaží svetu povedať Juraj Mesík,“ prichádza slovenská polícia s doslova bombou. A čo ňou je? Čo vlastne zistili?

„Titulná fotka na Facebooku Juraja Mesíka pochádza z webu https://covid19criticalcare.com/, ktorý je zmesou alternatívnych (pochybných) odporúčaní na prevenciu/liečbu pred ochorením Covid-19. Niektorým témam sme sa už venovali, o neúčinnosti Ivermektínu hovorili aj iné inštitúcie,“ konštatuje polícia, ktorá sa tak zaradila medzi tých, ktorí znevažujú desiatky štúdií liečivých účinkov Ivermectinu.



„Uvedený web síce propaguje Ivermektín, no autor dokumentu, z ktorého čerpá Juraj Mesík, na druhej stránke jednoznačne píše o dôležitosti očkovania! Aj túto časť vám prinášame v priloženom screenshote v červenom rámčeku.

Autor hovorí, že očkovanie ako forma prevencie zabraňuje najťažším formám Covidu-19 napadnúť pacientov, pričom očkovanie považuje za dôležitú súčasť celej stratégie boja proti ochoreniu,“ pokračuje polícia v šírení osvety očkovania, čo jej ako inštitúcii vôbec neprináleží, a robí tak teda akúsi nadprácu. „Odporúčame, aby ste sa radili týmto nenápadným odporúčaním Juraja Mesíka a po prvýkrát poslúchli tých, ktorých on číta a propaguje - DAJTE SA ZAOČKOVAŤ!“ končí svoj status slovenská „vakcinačná“ polícia.

Mesík: Proti Ivermectinu sa viedla štvavá kampaň aj z firmy, ktorá ho uviedla na trh!
Tak, a je to vonku. Ivermectin, liek proti COVID-19 v jeho počiatočnej fáze, musel byť zlý iba preto, že sa to niekomu nehodilo do kariet. A naše čivavy to zobrali s plnou vážnosťou a hrýzli proti nemu ako dobermani. Čítať ďalej
14 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik