Kotleba: Je nevyhnutné zastaviť diskrimináciu (VIDEO)
22 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Rozdelenie Slovákov na zaočkovaných a nezaočkovaných naberá stále obludnejšie rozmery. Svedčia to aj viaceré vyjadrenia našich koaličných politikov či rozličných „odborníkov“, ktorí nezaočkovaných považujú za menejcenných, čím porušujú ich základné ľudské práva.


Byť nezaočkovaným sa na Slovensku stáva byť občanom druhej kategórie, teda tým zlým, ktorému je potrebné robiť iba napriek a obmedzovať ho všade kde sa len dá. A to len preto, že neverí experimentálnym vakcínam, ktoré majú byť akože na ochranu jeho zdravia. Že to tak celkom nie je sa ukazuje stále viac. A hovorí to i poslanec parlamentu a šéf ĽSNS Marián Kotleba v zostrihu videa z vystúpenia v Národnej rade.
Občania musia mať možnosť svoje občianske a iné práva slobodne vykonávať

Šokujúce je, že Kotleba to hovorí v parlamente iba 15-tim (!!!) svojím kolegom zo 150 členného parlamentu, ktorí sedeli v pléne, a boli teda de facto v práci. Šéf ĽSNS hneď v úvode prezradil, že návrh, ktorý predkladá, sa týka dvoch základných vecí.

„Prvá je, že do Trestného zákona by pribudol trestný čin diskriminácie ľudí len preto, že sa nedajú očkovať, alebo že toto pochybné očkovanie odmietajú. Druhou vecou, ktorá by do našej legislatívy pribudla by bol vyslovený zákaz diskriminácie uvedený v Zákonníku práce, rozšírený o dôvod odmietnutie očkovania,“ hovorí v úvode Kotleba.

Na začiatku ešte zacitoval z prejavu prezidentky Čaputovej na utorňajšom 76. zasadnutí valného zhromaždenia OSN. „Musíme takisto zvýšiť odolnosť našich vlastných demokracií a podporovať tých, ktorí sa dožadujú dodržiavania svojich základných práv, vrátane slobody prejavu alebo zhromažďovania. Tieto práva nie sú menu, z ktorého si vlády môžu vyberať. Občania musia mať možnosť tieto práva slobodne vykonávať. Či už v Bielorusku, kde je z politických dôvodov perzekvovaných 650 ľudí, alebo na okupovanom Kryme, vo Venezuele, v Rusku či v Sin Tjangu.“

Kotleba tvrdí, že dôchodkyňu, ktorá sa mu sťažovala, že ju lekárka núti sa dať očkovať, našli mŕtvu
Marián Kotleba zverejnil na Facebooku znepokojivý príspevok. Ten podložil aj fotografiou listu z ktorého čerpal. Napísala mu istá dôchodkyňa. Tá sa sťažovala, že ju jej lekárka núti sa dať zaočkovať. Dnes je vraj pani mŕtva. Čo sa... Čítať ďalej
15 | 09 | 2021 | Petra Demková


„A ja si dovolím k prejavu pani prezidentke doplniť, že aj na jej rodnom Slovensku, pretože diskriminácia a upieranie, popieranie práv občanov Slovenska len z toho dôvodu, že sa očkovať nedali, alebo očkovanie odmietajú, sa každým týždňom prehlbuje,“ hovorí Kotleba a dodáva:

„Poviete si, že však na to žiadne zákony prijaté nemáme, tak o čom tu rozpráva. No o to je to horšie, že sa to robí bez opory v zákone. Že sa to robí podprahovo, že sa to robí vyhrážaním, že sa to robí nátlakom, že sa to robí spôsobmi, proti ktorým sa bežný občan len veľmi ťažko dokáže brániť.“

To, že sa táto diskriminácia prehlbuje dokázal podľa Kotlebu aj minister Naď v prejave k vojakom, kde im veľmi jasne odkázal, že tých neočkovaných, ktorí budú mať výhrady, veľmi rýchlo vyrieši. Vraj slovenskí vojaci podľahli konšpiráciám.

Skoro ako v rozprávke s názvom Ako Kotleba vyškolil policajtov. TOTO video vás dostane do kolien
Včerajší protest v Bratislave sa nezaobišiel bez zásahu policajných zložiek. A to nielen na Hodžovom námestí, kde boli v akcii ťažkoodenci, ale ani na Panónskej ceste, kde policajti zastavili pomaly jazdiace vozidlá kotlebovej ĽSNS. A potom sa... Čítať ďalej
06 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

To, čo sa s nátlakom na ľudí deje, nejde o ochranu zdravia ľudí, ale o úplne iné ciele

„Ešte predtým unikol, a vytiahla to tu vládna poslankyňa, list generálneho riaditeľa ZVJS, kde nielen bachari, ale aj väznené osoby majú výhody len preto, že sa dajú očkovať. Hovorí sa čoraz hlasnejšie, že možno dôjde k úprave zákona o štátnej službe, kde kritériom na spôsobilosť jej výkonu bude očkovanie,“ pridáva vo svojom príhovore šéf ĽSNS.

„A to všetko napriek tomu, že sa čoraz viac úplne objektívne ukazuje, že očkovanie nemá s ochranou zdravia absolútne nič spoločné,“ konštatuje Kotleba a dáva za príklad posledný prípad v Domove sociálnych služieb v Ubli, kde majú 18 klientov, z ktorých boli všetci zaočkovaní, pričom sa všetci nakazili, ba dvaja zomreli. „Dnes už nie je ani jeden vedec a ani jeden lekár, ktorý by povedal, že očkovanie je zárukou toho, že očkovaný človek vírus prenášať nebude, že naň neochorie, alebo že po ňom neskončí v nemocnici,“ prízvukuje poslanec Kotleba.

Nad naším očkovaním detí od 5 rokov experimentálnymi vakcínami Česi iba krútia hlavami
Po Amerike sa Slovensko stáva ďalšou krajinou neobmedzených možností. Nie však takých, po ktorých by sme túžili. Nechať totiž očkovať deti od 5 do 11 rokov experimentálnou vakcínou je totiž už prisilná káva. A ospravedlniť to nemôže ani to, že sa... Čítať ďalej
13 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


Podľa šéfa ĽSNS výrobcovia týchto pochybných vakcín, ktorí sú kúpili vlády celého sveta, za svoje vakcíny stále odmietajú prebrať akúkoľvek zodpovednosť. „O to viac je potrebné zabrániť diskriminácii ľudí, ktorí tieto pochybné vakcíny odmietajú. Diskrimináciu ľudí, pre ktorých je vlastné zdravie viac ako vládna politika, ktorá sa zapredala farmaceutickým firmám.

Diskrimináciu ľudí, ktorí, aj podľa súčasnej legislatívy, sa majú právo rozhodnúť či nejaký zdravotnícky zákrok, medzi ktoré patrí aj očkovanie príjmu alebo odmietnu,“ konštatuje ďalej v rozprave Kotleba, podľa ktorého sa diskriminácia na Slovensku deje v čoraz väčšej miere a prakticky všade.



„Ak nejde o nejaký svetový plán, ale iba o spontánnu ochranu ľudí, tak potom títo ľudia nemôžu byť do týchto rozhodnutí tlačení takým spôsobom, ako sa to dnes na Slovensku deje,“ prízvukuje šéf ĽSNS a dodáva, že podľa toho, čo sa u nás s nátlakom na ľudí deje, tak nejde o ochranu zdravia ľudí, ale o úplne iné ciele. „Ak by tento náš návrh prešiel, tak sa nič nestane, ba práve naopak, ľudia budú mať istotu, že keď odmietnu očkovanie neprídu o prácu len preto, že si odmietnu dať negarantovanú vakcínu,“ dodal na samý záver svojho vystúpenia Marián Kotleba.

Ďalšie tlaky na vakcináciu: Zamestnávatelia chcú mať čo najviac zaočkovaných zamestnancov
Lenin kedysi povedal: „Učiť sa, učiť sa, učiť sa!“ Zástancovia vakcinácie, ba dokonca aj zamestnávatelia zase kričia: „Očkovať, očkovať, očkovať!“ Čo na tom, že sú to iba experimentálne vakcíny, ktorých účinnosť už po pár mesiacoch klesá. Ba... Čítať ďalej
26 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik