Biskup Timotej: Kresťan nesmie mlčať, keď vidí organizovaný zločin!
22 | 09 | 2021 I Petra Demková

Timotej, biskup byzantského katolíckeho patriarchátu, sa v relácii TV Slovan vyjadril k téme pandémie. Tú označil za podvod a kolosálne klamstvo. Všetky svoje vyjadrenia podporil citátmi vedeckých a medicínskych kapacít svetového formátu. Podľa neho bol schválne systém nastavený tak, aby zomrelo čo najviac ľudí.


relácii TV Slovan s biskupom Timotejom boli JUDr. Peter Weis, JUDr. Marica Pirošíková, Mgr. Tomáš Janco, MUDr. Andrej Janco a Mgr. Dagmar Hladká.
Viera musí byť v spojení s láskou ale aj s pravdou

Timotej hneď v úvode svojho rečníckeho príspevku hovorí, že v viera v Boha musí byť spojená nielen s láskou k Bohu ale aj s láskou k pravde. V dnešnej dobe teda nie je možné mlčať, pri očividných klamstvách. V tejto situácii nemá biskup, podľa jeho vlastných slov, právo mlčať.

Následne sa Timotej opiera o tvrdenia amerického katolíckeho arcibiskupa, Carla Mariu Viganòa. Podľa neho, to, čo nám predostierajú, je pandemický príbeh a nútia nás, aby sme prijali oficiálnu covidovú verziu. Tá je podľa cirkevného hodnostára iba ťažkým covidovým diktátom. Podľa Timoteja je nám predostieraná len jedna oficiálna verzia s tým, že buď v ňu veríme alebo nie; ale ak v ňu neveríš, si konšpirátor, veríš v hoaxy a podobne. Podľa biskupa človek musí veľmi kriticky a vyhodnocovať fakty.

Rodičia POZOR! Vláda chce umožniť robiť zdravotné úkony na deťoch bez vášho súhlasu!
Až s neuveriteľnou informáciou prichádza známa bojovníčka za právo detí na vzdelanie, Adriana Kráľová. Vláda predkladá novelu zákona, podľa ktorej bude môcť súhlas so zdravotným úkonom na dieťati podpísať aj zástupca školy! Ak to prejde, zdravotný... Čítať ďalej
22 | 09 | 2021 | Petra Demková

Sme svedkami spiknutia proti Bohu aj proti ľuďom

Arcibiskup Viganò podľa Timoteja povedal aj toto: „sme svedkami zločineckej operácie, spiknutia proti Bohu, proti ľudskosti a ľuďom ako takým, ktoré bolo zosnované chorými mozgami, ktoré sú zaťažené syndrómom bohorovnosti a nedotknuteľnosti.“

Podľa Timoteja je dnes jasné, kto toto riadi a prečo to robí. Tvrdí, že tí vedci a lekári, ktorí sa vyjadrili proti, boli napádaní, ostrakizovaní, zastrašovaní. Niektorí z politikov, ktorí sa proti covidovej mašinérii postavili, dokonca už nie sú medzi nami, hovorí biskup Timotej. Má na mysli niektorých lídrov z Afriky, ktorí odmietli prijať hru.
Oficiálna covidová verzia je kolosálnym klamstvom

Podľa Timoteja sa tu deje organizovaný zločin na medzinárodnej úrovni. Konšpirácia môže byť konšpiráciou len vtedy, ak nie je opretá o konkrétne fakty a konkrétne situácie. Oficiálna covidová verzia je kolosálnym klamstvom založeným na podvodoch. Podľa Tomoteja kresťan nemôže mlčať, keď sa deje zločin. Kresťan musí zločiny odhaľovať. „Boh je pravda a niet v ňom nijakej lži“ pripomína biblické slová biskup. Prekrývaním zločinu a klamstva pácha kresťan hriech.
Liečba sa celosvetovo zakázala

Podľa Timoteja bola v USA a postupne na celom svete zakázaná lacná, účinná a dostupná liečba Covidu. To spôsobilo, že zomreli státisíce ľudí. Na základe informácií od amerického vedca, ktorého biskup menuje, až 85% tých, korí zomreli, mohlo pri podaní včasnej liečby žiť. Dostávame na úroveň nacistických zločinov v koncentračných táboroch, tvrdí Timotej. „Systém bol nastavený tak, aby čo najviac ľudí zomrelo. Toto je úmyselný zločin, úmyselná vražda,“ povedal biskup v relácii TV Slovan.

Chorvátsky prezident Milanović sa odmieta poklonkovať, kiež by sme aj MY mali takú hlavu štátu! (VIDEO)
Situácia okolo COVID-19 „lezie na nervy“ aj mnohým vrcholovým politikom, ktorí sa neboja vysloviť svoj názor a odmietajú poklonkovať a slúžiť ako díleri pre farmaceutické spoločnosti. Jedným z nich je aj chorvátsky prezident, ktorý má na šialenstvo... Čítať ďalej
22 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Konflikt záujmov. Gates platí WHO

Vzápätí cituje cirkevný hodnostár ďalšieho vedca. Luc Montagnier povedal, že sme pred hrozbou najväčšej genocídy ľudstva. Timotej kladie zásadnú otázku. Ak v USA a Nemecku zomreli desiatky až stovky tisíc ľudí, pretože im nebola poskytnutá liečba, koľko ich zomrelo na Slovensku? „Dozvieme sa to niekedy?“ pýta sa.

Následne hovorí o konflikte záujmov. WHO – Svetová zdravotnícka organizácia, je z veľkej časti financovaná Billom Gatesom. Bill Gates zároveň vlastní spoločnosti na výrobu vakcín a jeho spoločnosti zabezpečujú vakcináciu populácie v celosvetovom meradle. Timotej pripomína ako Gates v roku 2019 organizoval podujatie „Event 201“, na ktorom počítačovo simuloval celosvetovú pandémiu, pri ktorej zomrelo niekoľko desiatok miliónov ľudí.  Následne pripomenul biskup slová Gatesa z roku 2010, kedy na istom fóre povedal, že ak sa odvedie dobrá práca, podarí sa celosvetovú populáciu zredukovať o 10-15%.

„Tu sa kresťan musí jasne postaviť a povedať: Nie! Toto je diabolské dielo,“ hovorí dôrazne biskup Timotej. Má odkaz aj pre tých, ktorí sa boja: „podriaďte sa Bohu, vzoprite sa diablovi a diabol od vás utečie.

Návšteva pápeža na šírenie ochorenia COVID-19 nemala výrazný efekt, tvrdí Lengvarský
Spúšťačom akcelerácie šírenia ochorenia COVID-19 sú najmä väčšie rodinné zábavy, ako napríklad svadby. Na základe skúseností regionálnych hygienikov to v stredu pri predstavení epidemiologickej situácie potvrdili zástupcovia Ministerstva... Čítať ďalej
22 | 09 | 2021 | Ivan Mihale/ TASR