Takto na nich! Austrálski robotníci si na protest proti očkovaniu spravili obed uprostred rušnej ulice (VIDEO)
21 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

„Policajti jdou, jdou, jdou, na mě si nepřijdou,“ spieva sa v jednej českej ľudovej piesni a zrejme toto si povedali austrálski robotníci, ktorí si „protestný“ obed priamo na rušnej ulici.


Očkovací teror je aj u našich protinožcov v Austrálii. Kto nie je zaočkovaný, ten má obmedzený prístup do reštaurácie. A tak si robotníci v Melbourne povedali, že osi sa tomu prispôsobovať nebudú a spravili si po svojom. Teda nie celkom, ale ako vidieť vo videu, ktoré na sociálnej sieti zverejnil profil nocommnet.sk, po vzore Európanov.

Protestovať proti vstupom do reštaurácii iba zaočkovaným osobám sa rozhodli po svojom najskôr vo Francúzsku, kde si ľudia rozložili jedlo pred reštauráciami, po nich sa k rovnakému kroku odhodlali aj vo Švajčiarsku. A aby toho nebolo málo, do tretice sa jedlo na ulici aj u protinožcov.



„Pracovníci na stavbách v Austrálskom Melbourne, si rozložili obedové stoly priamo na ceste - na protest zákazu vstupu neočkovaným do reštaurácii a nariadenému povinnému očkovaniu ľudí pracujúcich na stavbách, ku koncu tohto mesiaca,“ napísal v statuse profi nocomment.sk. Dočkáme sa niečoho podobného aj na Slovensku?

Protest: Na ulici už piknikujú aj Švajčiari. Slováci sú zrejme so všetkým spokojní (VIDEO)
Prísne protipandemické opatrenia gastro podniky doslova ničia. Postaviť sa proti nim rozhodli už nielen Francúzi, ale najnovšie aj Švajčiari. Ako sa zdá, Slováci sú zrejme so všetkým spokojní. Čítať ďalej
18 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik