"Špičková" Veronika Remišová, bez cenzúry
21 | 09 | 2021 I Gabriela Fedičová

 Ďalšia náhoda? Po faux pas v nedeľňajšej relácii Na telo, keď na otázku, „Aká daň z pridanej hodnoty „DPH“ je aktuálne v platnosti v Slovenskej republike" uviedla, že 21%., máme ďalší rozumovo - jazykový "preklep." Dušan Kováčik bol podľa Veroniky Remišovej právoplatne odsúdený. Ako to bolo ďalej, priniesla na sociálnej sieti stránka "Informácie bez cenzúry".


Vicepremiérka a ministerka investícii a ešte aj predsedníčka, malilinkej vládnej strany Za ľudí, Veronika Remišová opäť excelovala. Novinárom oznámila, že Dušan Kováčik bol právoplatne odsúdený. Povedala to vážne, s dôrazom na to podstatné. Tak, aby každý, kto ju vidí a počúva pochopil, že "bol právoplatne odsúdený."




Keď po upozornení prítomného redaktora zistila, že sa majú veci inak, žiadala, aby bola táto informácia, ktorú práve oznámila, vystrihnutá. A nahodila aj úsmev, bez rúška, taký, od ktorého sa onemieva. Zvyčajne potom, ako zistíte, že ten, kto sa na vás usmieva, je, povedzme mimo obrazu a diania vecí, ktoré hýbu spoločnosťou už dosť dlho.

Prítomná novinárka Veroniku Remišovú upozornila, že niektorí sú na "živo" a teda jej požiadavku nebudú môcť splniť.

Po tejto informácii úsmev zamrzol, hlava ostala sklonená a nastalo ticho. Niekoľko sekúnd. Chcelo by to viac prenosov naživo. Pretože vedomosti sa odkrývajú, zdá sa, "naživo."

Relácia Na telo, sa zmenila "Na teľa"
Politická relácia TV Markíza Na telo, s Michalom Kovačičom je po letnej pauze späť. Pravidelne, každú nedeľu o 13-tej hodine môžete sledovať diskusie hostí a pozorným očiam neujde ani neverbálna komunikácia. O tom, že Na telo, by v niektorých... Čítať ďalej
20 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová