Plne zaočkovaná austrálska plavkyňa leží s Covidom v nemocnici. „Psychicky aj fyzicky som zdrvená,“ priznáva
21 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Populistickému a propagandistickému heslu „Vakcína je zdravie, vakcína je sloboda“ dnes už verí čím ďalej tým menej ľudí. Určite medzi nich patrí aj austrálska plavkyňa Madison Wilsonová.


Iba slepý nevidí, že na Covid sa dostáva do nemocnice stále viac ľudí, ktorí sú zaočkovaní oboma dávkami proti koronavírusu. Navyše, aj oni sú aktívnymi roznášačmi tejto choroby, takže ani o zdraví a ani o slobode sa hovoriť vôbec nedá. Vie to už aj austrálska plavkyňa Madison Wilsonová, o ktorej píše aj portál pravda.sk.
Covid je vážna vec a keď príde, môže vás veľmi tvrdo zasiahnuť

Madison Wilsonová je dvojnásobná olympijská šampiónka v štafete na 4×100 m voľný spôsob. V týchto dňoch bola na pretekoch v Taliansku, lenže musela sa z nich odhlásiť, pretože ju hospitalizovali v nemocnici s ochorením COVID-19. A to má v sebe obe dávky vakcíny!

„Som veľmi sklamaná a naštvaná, že nebudem pretekať po boku svojich kolegov,“ napísala na instagram 28-ročná plavkyňa, ktorá pre chorobu musela odstúpiť z víkendových pretekov Medzinárodnej plaveckej ligy (ISL) v Neapole. Ako priznala, je psychicky aj fyzicky zdrvená. A to pred pretekom podstúpila všetky preventívne opatrenia.

Aj plne zaočkovaní infikujú svoje okolie! Účinnosť vakcín postupne klesá, varuje doktor Haviv (VIDEO)
Slovenskí lekári a „odborníci“ neustále nabádajú k očkovaniu proti covidu, Vraj je to jediná ochrana zdravia. V Izraeli však už o tom vedia svoje a názor tamojších lekárov je na míle vzdialený tomu, čo do nás „hustia“ nielen naši politici, ale aj... Čítať ďalej
08 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Cítim, že som mala veľkú smolu, ale verím, že je to obrovské prebudenie, lebo Covid je vážna vec a keď príde, môže vás veľmi tvrdo zasiahnuť. Bola by som hlúpa, keby som nepovedala, že sa nebojím,“ priznala Madison, ktorá si vraj zoberie čas na oddych aby bola pripravená na skorý návrat.

„Môžem sľúbiť, že na semifinále budem pripravená,“ odkázala skvelá plavkyňa, ktorá ale už má to najhoršie za sebou a očakáva plné zotavenie. V nemocnici však ešte pobudne istý čas na pozorovaní a absolvuje niekoľko vyšetrení. Wilsonová okrem zlatých medailí na 4×100 m voľný spôsob na OH 2016 a 2020 získala v štafetách aj striebro v Riu a bronz v Tokiu. V zbierke má tiež tri tituly majsterky sveta. V rámci ISL súťažila Madison v tíme LA Current.

Novinár BBC sa nakazil ťažkým Covidom po zaočkovaní. Odborníci reagujú: "Nie ste jediný, tešte sa, že ste nezomrel"
28 | 06 | 2021 | Diana Zaťková