Blaha: "Fašizmus je presne to, čo robí Matovič, Lipšic, Naď a ich poskokovia..."
21 | 09 | 2021 I Ivan Brožík

"Obvinenie Tódovej zrušili. Čakal niekto niečo iné? Sorosovskí novinári sú nadľudia. A Matovičova mafia ich chráni." (Citát Ľuboš Blaha.) A pripomína, že dnes majú zlí deň okrem neho aj skúsení dlhoroční právnici. Avšak nielen z Tódovej.


"Od rána mi volajú vydesení právnici. "To čo za pamflet napísala Záleská!", kričia do telefóniu. "Keby to písala Tódová so svojim smiešnym diplomom zo žurnalistiky, nevyzeralo by to inak!" Znie adekvátne rozčúlený začiatok statusu Ľuboša Blahu na sociálnej sieti.

Reprofoto FB (@Ľuboš Blaha)

Ide o precedens

"Dlhoroční právnici sú z toho hotoví. Veď to je precedens - ešte nikdy nikoho neodsúdili za vymyslenú korupciu len na základe dvoch kajúcnikov... Včerajškom začala éra čistiek!"

"Pozri sa, ja viem, že Kováčik nie je miss sympatia," vraví mi jeden z odborníkov na trestné právo. "Médiá z neho urobili monštrum a tak ho teraz použili ako fackovacieho panáka." Cituje svojich známych Blaha.
Lučanského museli odpísať inak

"S Milanom Lučanským to urobiť nemohli, lebo ľudia vedeli, že je hrdina. A tak sa ho zbavili inak," právnik si do telefónu povzdychne: "Ale keď im prejde Kováčik, môžu bez dôkazov zavrieť každého, na koho si ukážu prstom. Záleská odštartovala 50.roky." Pokračuje autor statusu.

Blaha: Bastardi hrajú vabank. Ide do tuhého. Nielen na Slovensku, všade
Svet sa mení, pretože udalosti v ňom naznačujú, že niečo v ľudskej populácii nie je v poriadku. Vojny, bomby, smrť a do toho doslova očkovací teror spôsobený vládami v akože boji proti koronavírusu. Kedy sa toto všetko skončí a vo svete bude opäť... Čítať ďalej
19 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Všetci sa boja, sme krajina strachu

" Toto mi tvrdia uznávaní právnici, ktorých mená kvôli ich bezpečnosti nebudem uvádzať. Všetci sa boja. Matovič tu s Lipšicom a Tódovou rozpútali teror - vrátili sme sa do roku 1941."

"Keby bol Kováčik židovského pôvodu, tak to, čo mu vyviedli, sa nazýva arizácia. Vymysleli si na neho 50-tisícový úplatok, aby mu vyvlastnili celý majetok. Toto by si nelajzol ani Šaňo Mach." myslí si Ľuboš Blaha.
Účelové zmeny zákonov

"Ale to nie je všetko. Idú účelovo meniť zákony, aby zničili Žilinku a z Lipšica urobili vrchného inkvizítora. Len preto, že sa im nepáči, že bol odhalený ich systém mafiánskych udavačov."

"Na čelo polície si dosadili Hamrana, ktorý pred voľbami koketoval z PS/Spolu. A ten už vytrubuje do liberálnych médií, vraj prvá vec, čo urobí, je, že skontroluje kancelárie, či tam nie sú odposluchy."

"Čiže on v prvom rade zariadi, aby ich "čurillovia" mohli ďalej s mafiánmi krivo obviňovať nevinných ľudí - a aby to mohli robiť nerušene. Perfektné. Éra čistiek sa rozbehla naplno. Buldog Hamran už ide trhať." Predpokladá Ľuboš Blaha.
Čistí sa všade

"Medzitým sa čistí aj inde. Ministerka kultúry Milanová odvolala Stana Mičeva, šéfa Múzea SNP. Mičev je uznávaný historik a tvrdý antifašista. Milanová je nevzdelaná ťapa, ktorej jediný intelektuálny výplod bol rasistický blog proti Rómom.

"Rasistka vyšmarila na ulicu antifašistu, primitívka sa zbavila vzdelanca - a kaviareň tlieska. Veď čo. Keď čistky, tak čistky." Ide naozaj dosť tvrdo Ľuboš Blaha.
Nepredstaviteľná medzihra

"A na čelo Múzea SNP posadia mozgovú obryňu Tabak - aj jedno tatranské pliesko jej napustia, nech sa má v Bystrici kde kúpať."

Spravodlivosť si príde po Matoviča aj Lipšica. Je na nás, aby to prišlo čím skôr. Do boja! Burcuje Blaha
Expremiér a šéf OĽaNO Igor Matovič si je istý, že na Slovensku treba zničiť mafiu. A najmä tú, ktorá sa u nás zakorenila pod pláštikom Smeru-SD. Naopak, smeráci tvrdia, že mafia sa vytvorila práve vtedy, keď do vlády prišiel on a celá súčasná... Čítať ďalej
20 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

"Hejter Naď"

"Zaskvel sa aj minister Naď. Cez hejterský status si otrel topánky o vojakov, ktorí nie sú zaočkovaní. Vraj ich povyhadzuje. A vraj sú mudrlanti a vraj nebude tolerovať ich lenivosť. Takto uráža armádu mľandrák, ktorý neabsolvoval ani základný výcvik a hrá sa na Johna Ramba.  Na Slovensku je podľa zákona očkovanie dobrovoľné. Naď sa teda vyhráža, že poruší zákon. Byť na mieste armády, tak na neho okamžite posielam trestné oznámenie."
O hlavách a slamách

"Naďovi slama zjavne netrčí už len z topánok, ale aj z hlavy. Skontrolujte mu uši, trčí mu z nich celý stoh. Stratili akékoľvek zábrany. Likvidujú právny štát, robia policajné čistky, ničia kultúru a povstalecký odkaz z SNP a ešte aj v armáde idú spustiť čistky a očkovací teror." Píše Ľuboš Blaha.
Fašizmus nie je iba o plynových komorách

"Mnohí ľudia na Slovensku si stále myslia, že naše prirovnania k fašistickej ére sú prehnané. Lebo sa do dobytčákov neposielajú menšiny. Ale fašizmus predsa nie je len o plynových komorách."

"Fašizmus je o neslobode. O čistkách. O účelovom zneužívaní práva. O primitívoch pri moci, ktorí likvidujú akýkoľvek iný názor."

"Fašizmus je presne to, čo robí Matovič, Lipšic, Naď a ich poskokovia na súdoch, na prokuratúre, v polícii aj na kultúre. Vyžeňme ich, kým to ide. Lebo je len otázkou času, kedy pristavia aj tie dobytčáky."

Končí svoj status na sociálnej sieti Ľuboš Blaha.

(Medzititulky red. HD.)

Blaha o koalícii: "Slovenské médiá si kúpili, no pravdu si privlastniť nedokážu"
"Poprosím o minútu ticha za vyšetrovateľa, ktorý sa odvážil obviniť Moniku Tódovú z Denníka N. Tomu sa povie - rituálna samovražda." Citát zo sociálnych sietí, ktorého autorom je Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
20 | 09 | 2021 | Ivan Brožík