Ako zo starej grotesky - v Nitre zdrhal pred policajtmi muž na kolobežke
21 | 09 | 2021 I TA SR/upravil Ivan Brožík

Pohľad pre "bohov", alebo na takzvaných "Kingstonských policajtov z amerických grotesiek éry nemého filmu. Motorizovanej hliadke polície sa pokúšal zdrhnúť chlapík na kolobežke.


"Policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky prechádzali po Staničnej ulici v Nitre, kde si všimli muža na kolobežke. Ten v momente, keď zbadal policajné auto, začal unikať." Informuje TA SR
Nemal šancu

"Policajti ho dobehli a zastavili. Vyzvali ho, aby preukázal svoju totožnosť a vydal veci, ktoré pochádzajú z trestnej činnosti. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre." Ďalej píše agentúra.
Čiperný feťák

„Muž policajtom dobrovoľne vydal čierne látkové vrecúško so zatavenou striekačkou s obsahom žltohnedej kryštalickej látky, vrecúško s obsahom zelenej sušiny, dve vrecúška s obsahom žltohnedej kryštalickej látky a tiež umelohmotnú nádobu s obsahom bielej kryštalickej látky,“ uviedlo krajské policajné riaditeľstvo.
A čo sa stalo s kolobežkou, nevie sa

Tlačová agentúra TA SR končí svoju informáciu nasledovne: "Podľa vzhľadu látok vzniklo podozrenie, že ide o dávku omamnej a psychotropnej látky. Policajti muža zadržali a boli s ním vykonané ďalšie procesné úkony. Vo veci sa začalo trestné stíhanie pre prečin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. Zaistený materiál putoval na expertízne skúmanie."

(Medzititulky red. HD.)

Polícia vyšetruje tragickú nehodu cyklistu v Marianke
Dopravní policajti vyšetrujú okolnosti tragickej nehody cyklistu, ktorá sa stala v nedeľu (19. 9.) v Marianke v okrese Malacky. Vyzývajú svedkov nehody, aby im poskytli bližšie informácie. Na sociálnej sieti o tom informovala bratislavská krajská... Čítať ďalej
21 | 09 | 2021 | Ivan Mihale/ TASR