Spravodlivosť si príde po Matoviča aj Lipšica. Je na nás, aby to prišlo čím skôr. Do boja! Burcuje Blaha
20 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Expremiér a šéf OĽaNO Igor Matovič si je istý, že na Slovensku treba zničiť mafiu. A najmä tú, ktorá sa u nás zakorenila pod pláštikom Smeru-SD. Naopak, smeráci tvrdia, že mafia sa vytvorila práve vtedy, keď do vlády prišiel on a celá súčasná koalícia.


Toto sa na Slovensku ešte nikdy nedialo. Policajné zložky sú úplne rozvrátené a de facto bojujú medzi sebou, skrytú vojnu už vedú aj generálny so špeciálnym prokurátorom a vláda spolu s Igorom Matovičom sa tvária, že vo veľkom idú po mafii, ktorá sa tu zakorenila za Roberta Fica. Podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha má ale na vec iný názor a v statuse poukazuje na to, ako to vlastne na tom našom Slovensku vyzerá teraz.
Každý vidí, že najväčší gauner na Slovensku je Lipšic

„Rok a pol tu vrieskajú, vraj „padni komu padni“. Slogany o „voľných rukách polície“ na ľudí padali aj z regálov v drogérii. Keď zabili Milana Lučanského, robili z neho mafiána. Z hrdinu! Ale keď sa príde na to, že v skutočnosti sú mafiáni oni - tak odrazu idú robiť čistky v polícii,“ konštatuje hneď od úvodu „naštartovaný“ Blaha. „A bábkoherečka Remišová hromží, že čistky mali prísť už dávno.

Nejako sa zaseklo jej pexeso, a tak volá po krvi. Milan Lučasnský nestačil, mala tam prečiarknuté aj iné hlavy, spomeňte si. A tak zúri. Kazisvět třetí z boží vůle král... Chce vojnu - a ľud sa na ňom smeje. Ako v tej rozprávke,“ vracia sa smerák pri šéfke „žaluďov“ pejoratívne do čias svojho detstva. Podľa Blahu dnes už každý vidí, že najväčší gauner na Slovensku je Lipšic, tak už odrazu žiadne „padni komu padni“ neplatí. „Lipšica vyhlásime za chránené zviera. Takzvaný tchor americký,“ smeje sa na špeciálnom prokurátorovi podpredseda Smer-SD.

Blaha: Lipšic patrí do basy! Aj celá jeho mafia vrátane Mikulca a Matoviča
Šéf špeciálnych prokurátorov Daniel Lipšic je stále tŕňom v oku opozičným stranám, medzi ktorými hrá prím najmä Smer. Ľavičiari dokonca žiadajú generálnu prokuratúru o disciplinárne a trestné konanie. Čítať ďalej
18 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


Blaha tvrdí, že musia najskôr odstrániť Žilinku, ktorý má vo verejnosti ďaleko väčšiu podporu ako Lipšic. „Oči sa už otvárajú aj jednému koaličnému partnerovi. Kollár na rovinu povedal, že tu nechce „čurillovskú mafiu“. Policajti si v spolupráci s mafiánmi nesmú vymýšľať obvinenia - to predsa nerobil ani Mugabe v Zimbabwe! Takto, preboha, zlikvidovali aj Milana Lučanského. A môžu takto zlikvidovať koho sa im zachce. Pčolinský unikol o chlp a Kollár vie, že môže prísť na rad,“ rozvíja svoj myšlienkový pochod s menami ďalších „obetných baránkov“ Blaha, ktorý si myslí, že ak ho vyšupnú z koalície, ako sa Matovič vyhrážal, Kollár neskončí v opozícii. Ale v base. „Lipšic si na ňom zmlsne. A Boris to vie. Stiahne chvostík. Ako vždy,“ myslí si smerák.

Blaha: Bastardi hrajú vabank. Ide do tuhého. Nielen na Slovensku, všade
Svet sa mení, pretože udalosti v ňom naznačujú, že niečo v ľudskej populácii nie je v poriadku. Vojny, bomby, smrť a do toho doslova očkovací teror spôsobený vládami v akože boji proti koronavírusu. Kedy sa toto všetko skončí a vo svete bude opäť... Čítať ďalej
19 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Je nad slnko jasnejšie, že zmenu môže priniesť len Robert Fico

Dejiny zradcov poznajú podľa Blahu len tri veľké mená. Judáš, Brutus. A Boris. „Už to viackrát ukázal. Hegerova inkvizičná skupina vznikne a prinesie taký teror, že esesáci boli len slabý odvar. A Boris ich bude vytlieskavať. Za daných okolností máme jedinú šancu. Spájať sa. Vytvárať v opozícii jednotný blok proti gestapizácii polície, proti očkovaciemu teroru, proti demontáži sociálneho štátu - proti vládne gangstrov a primitívov,“ varuje podpredseda Smer-SD s upozornením, že Slovensko si nemôže dovoliť ďalšiu jeseň, kedy ľudia budú umierať a Matovič sa bude hádať so Sulíkom o ministerské kreslá, s Kollárom o hydrách a mafiách.

„Hlas vraj unisono odmietol spoluprácu so Smerom. Čisto politologicky - toto je politická samovražda Petra Pellegriniho v priamom prenose,“ konštatuje Blaha a dodáva, že si za ostatný mesiac prešli celé Slovensko a všade od ľudí počúvali - musíte sa v opozícii spájať, aby sme hrôzovládu porazili.

Slovenska sa zmocnili reálni psychopati! Treba ich zavrieť do kazajky, tvrdí Blaha
V našom parlamente včera zasadal Výbor pre obranu a bezpečnosť, na ktorom sa prerokovávala aj situácia, ktorá panuje v našich bezpečnostných zložkách. A v nich je to skutočne „zaujímavé“, o čom svedčia zatýkania elitných vyšetrovateľov z... Čítať ďalej
17 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Robert Fico veľmi rozumne navrhol Hlasu, aby sme vytvorili silný opozičný blok. No Hlas zahromžil, že nič také nechce. Vraj sme „rustikálni“ a oni chcú byť strašne „moderní“. Hej, hej, transsexuálne záchody, multi-kulti, Brusel, Washington, výbehy sliepok... To je tá „moderná sociálna demokracia“, poznáme to zo Západu,“ kopol si smerák do svojich bývalých straníckych kolegov, ktorých vo voličských preferenciách už pomaly dobiehajú. „A tak sa nám tu rodí iná spolupráca. S liberálmi. S SaS a Progresívcami. Ani Boris nepohrdne. Neoliberálny blok. Tam Smer nepotrebujú. Už chápete, prečo bolo treba stiahnuť schôdzu o Kolíkovej. Žeby Teplý Rohlík poprosil?“ píše tajomne Blaha smerom k šéfovi Hlasu-SD.



„My budeme robiť všetko preto, aby sme sa proti fašistickej vláde zjednotili. Prekusneme veľa - len aby sme zachránili Slovensko. Spravodlivosť si príde po Matoviča aj Lipšica. Je na nás, aby to prišlo čím skôr. Oddnes je však nad slnko jasnejšie, že zmenu môže priniesť len Robert Fico. Skutočný líder opozície. Do boja!“ burcuje v samom závere statusu Ľuboš Blaha.

Blaha: Čoskoro sa vrátime k vláde a oni to vedia. Spravodlivosť si ich doženie. Tik-tak-tik-tak
Po minuloročných voľbách klesla strana Smere na svoje percentuálne minimum. Po roku a pol je však situácia iná. Oni sa zdvihli z prachu ako bájny Fénix a dnes si opäť trúfajú byť vo vláde. Čítať ďalej
11 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik