Škandál: Onkologického a plne zaočkovaného pacienta odmietli prijať na lôžkové oddelenie lebo nemal test!!!
20 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

„Vakcína je zdravie! Vakcína je sloboda!“ Aj takýmito nezmyslami nás doslova „oblbujú“ a neustále kŕmia naši „odborníci“ na čele s koaličnými politikmi a prezidentkou. Ako je vidieť nielen v mohutne zaočkovaný štátoch, ale aj u nás vakcína nie je ani zdravie a už vôbec nie sloboda.


O tom, že vakcína proti COVID-19 neznamená nielen zdravie, ale už vôbec nie akúsi sľubovanú slobodu svedčia čoraz viac i prípady zo slovenských nemocníc. Je priam nepochopiteľné, ako sa k svojím pacientom v ordináciách či nemocniciach správajú niektorí naši lekári. Akoby im vôbec nič nehovorila Hippokratova prísaha, na ktorú prisahali aj oni.
Svet sa už úplne zbláznil? Zbláznili sa lekári? Načo sa ľudia očkujú?

Hlavný denník priniesol už niekoľko príbehov ľudí, ktorých nechceli lekári vyšetriť len preto, že nemali test či neboli začkovaní. Naposledy to bol príbeh ženy, ktorá mala zapálené hrdlo, zvýšenú teplotu a nutne potrebovala ošetriť. Napriek tomu, že bola dvakrát zaočkovaná podmienil lekár jej vyšetrenie antigénovým testom. Do redakcie sa nám ozval muž, ktorý mal podobnú skúsenosť. „Bol som s manželkou na pravidelnej kontrole v onkologickej ambulancii. Prišiel tam starší pán s manželkou, ktorý mal ísť na lôžkové oddelenie onkológie. Predstavte si, že po chvíli sa vrátil s tým, že ho odmietli prijať kým nemá test na Covid,“ píše muž a dodáva, že spomínaný pacient bol pritom dvakrát očkovaný, o čom mal aj potvrdenie. „Nešťastný sa pýtal, kam pôjde teraz na test. Podotýkam, že onkologickí pacienti sú často mobilne obmedzení,“ vysvetľuje šokovaný a nahnevaný pisateľ.

„Svet sa už úplne zbláznil? Zbláznili sa lekári? Ľudia vypisujú vzdajme vďaku lekárom, sestričkám, zaslúžia si to. Za čo? Za to, že zabudli aké majú poslanie?“ pýta sa náš čitateľ a dodáva: „Liečiť ľudí? Koľko ľudí má takéto negatívne skúsenosti? Načo sa potom ľudia očkujú? Kde je ta sloboda o ktorej kvákala Čaputová už vo februári? Kde je tá výhra?“

Šokujúce: Lekár odmietol ošetriť plne zaočkovanú pacientku len preto, že nemala aj test!
Niektorí ľudia sa asi v dôsledku COVID-19 asi zbláznili. Aj lekár, ktorý odmietol ošetriť zaočkovanú pacientku, lebo nemala test. Čítať ďalej
19 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik