"Single" Bukovský prichytený s tajnou rodinkou? A nie raz! (FOTO)
20 | 09 | 2021 I Tibor Sipos

Prezentuje sa ako single muž s opatrným odstupom od vzťahov, ktorý nadobudol na základe bolestivých skúseností. Lekár a výživový poradca Igor Bukovský však teraz má čo vysvetľovať, píše Pluska. 


Zatiaľ čo pri mnohých témach nemá problém rozprávať otvorene, súkromie Igora Bukovského zostáva naďalej akosi tabu. Jeho tajomstvá zostávajú tajomstvami aj po tom, ako bol hneď dvakrát prichytený fotografom Plusky s brunetkou a dieťaťom. „Súkromie nie je pre mňa témou do médií. Ak budete chcieť písať o zdraví, budem k dispozícii,“ reagoval po otázkach.

Pred niekoľkými týždňami bol Bukovský prichytený s brunetkou a malým chlapcom pri jednom z bratislavských jazier. Pôsobili veľmi uvoľnene a najmä - ako šťastná rodinka. Aj sám Bukovský sa s malým chlapcom hral akoby bol jeho vlastný, zatiaľ čo si jeho mamička odskočila.

Známeho lekára s rovnakou ženou a chlapcom však fotograf Plusky prichytil aj minulý víkend, čo sa už zdá byť od akejsi náhody ešte ďalej. Tentokrát boli prichytení priamo v susednej Viedni, kam si došli kúpiť obrovské kreslo do jedného z najväčších tamojších obchodných centier. Potom putovali priamo na Slovensko. Zdá sa teda, že kým z istých dôvodov Bukovský tají svoj vzťah, či dokonca rodinu, na svojich sociálnych sieťach a platformách zostáva priamy a otvorený aj naďalej.



Rozprávková vila exministra Počiatka na Slavíne: Päť poschodí, kino či podlaha za státisíce! (FOTO)
19 | 09 | 2021 | Tibor Sipos