Pre normálneho kresťana je to obyčajná, hnusná provokácia, rúhanie a urážka viery! Tvrdí Belousovová
20 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Expolitička a súčasná šéfka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová je známou kritičkou nielen terajšej vládnej garnitúry, ale aj prezidentky Čaputovej. Svojej povesti nezostala nič dlžná ani teraz, po návšteve pápeža Františka.


Návšteva svätého otca mala byť oslavou pre našich veriacich, no ako sa ukazuje, bola skôr komerčnou záležitosťou a propagandou našich súčasných politikov. A pri nej sa teda už „zviezli“ i pápež s veriacimi. Že v našom štáte je niečo choré, svedčí aj status exnárodniarky Anny Belousovovej, v ktorom zverejnila niečo, nad čím zostáva rozum stáť.
Tým tzv. slušnoľuďom teda poriadne vyhráva vo veži

„Tak tomuto sa hovorí kult osobnosti ako remeň. Ako vidno, pre Hríba a spol. už nič nie je sväté, ak ide o budovanie kultu osobnosti Čaputovej a jej „obežníc“. Naľavo je obraz zo 17. storočia od Bartolomé Esteban Perez Murillo - Svätá rodina s malým vtáčikom., napravo je obálka týždenníka Týždeň vytvorený zrejme v nejakom halucigénnom opojení,“ píše v úvode na vysvetlenie zverejneného obrázku expolitička.



„Tým tzv. slušnoľuďom teda poriadne vyhráva vo veži. Pre normálneho kresťana je to však obyčajná, hnusná provokácia, rúhanie a urážka viery! Podľa mňa by sa Čaputová aj Bezák mali voči tomu ohradiť. Pravda ak to tak cítia...,“ konštatuje v samom závere kritického statusu Anna Belousovová.

Karol Farkašovský: "Pa... Pa... Francesco, Slovensko v pôvodnom marazme pokračuje"
18 | 09 | 2021 | Ivan Brožík