Podnikavá Dara Rolins nepoľavuje: S čím za ňou došiel bývalý reprezentant Valábik?
20 | 09 | 2021 I Tibor Sipos
Sviečky, jógamatky, náramky a teraz aj doplnky stravy. Dara Rolins (48) toho v poslednej dobe uviedla na trh celkom hojne. Tentokrát spojila sily s bývalým slovenským reprezentantom Borisom Valábikom, ktorý ju zoznámil so svojou značkou a produktom, píše Expres.

"Keď stretnem známych a úspešných ľudí, mám vždy trochu obavy. Nebudú sa na mňa pozerať cez svoj úspech? Nebudú povýšení? Arogantní? Našťastie sa mi to ešte nestalo a Dara patrí medzi nefalšované zlatíčka a veľmi príjemných ľudí, z ktorých ide úžasná energia," nešetril chválou bývalý hokejista Boris Valábik.

Speváčku a influencerku oslovil v súvislosti s novými doplnkami stravy Vjem a bol veľmi rád, keď Dara Rolins kývla. "Tak vyzerá žena, ktorá vie, čo a ako, čo sa stravy týka. Preto sme sa rozhodli, že Dare ponúkneme, aby sa stala našou veľvyslankyňou. Myslím, že na to, aby niekto vyzeral stále skvelo, musí mať, okrem daru od pána boha, aj povedomie o tom, čo je a čo nie je vhodné zaradiť do svojho jedálnička," dodal Valábik. "Keď sa Dara zoznámila s našou DNA, zložením produktov a našou filozofiou, nadšene povedala áno," pochvaľuje si bývalá hviezda NHL.

Lasica je už spopolnený pomerne dlho, hrob však stále nemá: Bude ležať vedľa Satinského?
Pohreb legendárneho herca a humoristu Milana Lasicu prebehol veľmi potichu bez účasti jeho blízkych. Rovnako to zrejme bude vyzerať aj pri vkladaní urny s jeho popolom do zeme. Všetko nasvedčuje tomu, že by si Lasica prial ležať vedľa svojich... Čítať ďalej
20 | 09 | 2021 | Tibor Sipos