Erik Kaliňák: S kým chce Pellegrini vymeniť túto katastrofálnu vládu, keď odmietol našu podanú ruku?
20 | 09 | 2021 I Diana Zaťková

Podpredseda strany SMER-SD a synovec exministra vnútra Erik Kaliňák sa vo svojom statuse na sociálnej sieti nad vyjadrením Petra Pellegriniho krúti hlavou. A pýta sa s kým chce predseda HLASu-SD vlastne vytvoriť novú vládu ak nie so SMERom.


"To vážne chce presadzovať sociálnu demokraciu s liberálnymi stranami ako SaS či Progresívne Slovensko?" Zamýšľa sa Kaliňák nad vyjadreniami Pellegriniho, že Hlas-SD zatiaľ nevidí dôvod rokovať o spolupráci so Smerom.


Má Pellegrini alternatívu?



Ak nesúhlasíme so súčasnou vládou, je našou povinnosťou ľuďom ukázať alternatívu, ktorú ponúkame, píše Kaliňák. Dodáva, že "nie len my, ale aj občania považujú za prirodzeného partnera SMERu - SD Pellegriniho HLAS - SD".


Ak však je pre Pellegriniho prekážkou to, že SMER je razantnou slovenskou sociálnou demokraciou, je dobré, že to vieme už dnes, uzatvára podpredseda strany svoj status.



Rodičia varujú riaditeľov škôl na vykonávanie rozkazov vydaných na základe „Vyhlášok“, ktoré sú protizákonné!
Ministerstvo školstva rozposlalo riaditeľom škôl rozličné nariadenia, ktoré by mali v rámci protipandemických opatrení dodržiavať. Mnohí rodičia sa však proti nim búria a pokladajú ich za protizákonné. Na to upozorňujú aj samotných... Čítať ďalej
20 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik