Daniel Lipšic - muž, ktorý bol tam, kde nemal byť (VIDEO)
20 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Kedy sa to skončí? Na šéfa špeciálnych prokurátorov Daniela Lipšica sa to valí z každej strany. Kritika jeho osoby neutícha a objavujú sa stále nové a nové veci o tom, aká bola jeho minulosť. A tá bola ozaj zaujímavá.


Apropo, minulosť Daniela Lipšica. O bývalom ministrovi spravodlivosti aj vnútra sa toho už popísalo a pohovorilo dosť. Na to, že je „toxickou“ osobou upozorňuje už dlhí čas aj Štefan Harabin. Na sociálnej sieti sa teraz objavilo video v statuse profilu Jaja Frasier, kde sa opäť poukazuje na niektoré veci súvisiace s Danielom Lipšicom.

Video ukazuje na „zaujímavú“ Lipšicovu minulosť. Zaujímavo v ňom o súčasnom šéfovi špeciálnej prokuratúry hovorí aj Štefan Harabin, ktorého vyjadrenie nahral kontroverzný investigatívny „novinár“ Martin Daňo. Mimochodom, vo videu sa rozprávajú nedávni dvaja neúspešní prezidentskí kandidáti.



Blaha: Lipšic patrí do basy! Aj celá jeho mafia vrátane Mikulca a Matoviča
Šéf špeciálnych prokurátorov Daniel Lipšic je stále tŕňom v oku opozičným stranám, medzi ktorými hrá prím najmä Smer. Ľavičiari dokonca žiadajú generálnu prokuratúru o disciplinárne a trestné konanie. Čítať ďalej
18 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik