Blaha o koalícii: "Slovenské médiá si kúpili, no pravdu si privlastniť nedokážu"
20 | 09 | 2021 I Ivan Brožík

"Poprosím o minútu ticha za vyšetrovateľa, ktorý sa odvážil obviniť Moniku Tódovú z Denníka N. Tomu sa povie - rituálna samovražda." Citát zo sociálnych sietí, ktorého autorom je Ľuboš Blaha.


"To on nevie, že tuná Lipšicova opička je nedotknuteľná? To on nevie, že zákon na Sorosových novinárov neplatí - oni predsa môžu všetko!" Pokračuje ironicky a bojovne v statuse Ľuboš Blaha.

Reprofoto FB (@Ľuboš Blaha)

Heger zriadi komisiu na ochranu Denníka N

"Za toto úbohého príslušníka liberálna kaviareň roztrhá na kusy. Pustia sa do jeho rodiny, budú vrieskať, že je mafián a hydra, Heger zriadi pracovnú komisiu na ochranu Denníka N, chlapíka upália zaživa." Predpovedá Blaha osud Jana Husa vyšetrovateľa, ktorý si dovolil obviniť neobviniteľných. Aj keď sa oficiálne u nás hovorí "padni komu padni".

Spravodlivosť si príde po Matoviča aj Lipšica. Je na nás, aby to prišlo čím skôr. Do boja! Burcuje Blaha
Expremiér a šéf OĽaNO Igor Matovič si je istý, že na Slovensku treba zničiť mafiu. A najmä tú, ktorá sa u nás zakorenila pod pláštikom Smeru-SD. Naopak, smeráci tvrdia, že mafia sa vytvorila práve vtedy, keď do vlády prišiel on a celá súčasná... Čítať ďalej
20 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Keby...

"Ale vážne - keby tu fungovala spravodlivosť, tak už sedí Tódová v kolúznej väzbe. Cez svoje články predsa môže ovplyvňovať celé Slovensko! Prečo je ďalej na slobode? Kto ju chráni?" Pýta sa Blaha.
Generál a novinárka

"Prečo nevinný generál Lučanský, ktorý chytal mafiánov, musel ísť do väzby a Tódová, ktorá zjavne porušila zákon, sedí doma v obývačke na hradnom vrchu s vyloženými haksňami?" Pokračuje v otázkach autor statusu.
Krivé obvinenie SIS nič?

"A prečo sa jej kápovi Lipšicovi má len tak prepiecť, že krivo obvinil SIS, že ho sleduje? Tri dni tu predvádza učebnicové záchvaty paranoje a v médiách šíri divoké konšpiračné teórie. Ako šéf špeciálnej prokuratúry!" Pripomína Blaha udalosti a výroky na ich margo počas uplynulých dní.
Hrdelný zločin - priblížiť sa

"A dnes sa ukázalo, že za jeho autom sa len na dve minútky nechtiac objavil nejaký šofér z inej bezpečnostnej zložky... Nevedel, že ocitnúť sa pri Lipšicovej káre je hrdelný zločin!" Dávajte si čitatelia pozor, varujeme aj z Hlavného Denníka.

Blaha: Bastardi hrajú vabank. Ide do tuhého. Nielen na Slovensku, všade
Svet sa mení, pretože udalosti v ňom naznačujú, že niečo v ľudskej populácii nie je v poriadku. Vojny, bomby, smrť a do toho doslova očkovací teror spôsobený vládami v akože boji proti koronavírusu. Kedy sa toto všetko skončí a vo svete bude opäť... Čítať ďalej
19 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


"Lipšic to dal na Galka"

"Lipšic to dal okamžite na Galka - pamätáte, ten skoro zbúral štát, keď ho na diaľnici predbiehal nevinný kamionista... Lebo Slovensko nemá nič lepšie na robote ako riešiť Galkove či Lipšicove halucinácie.
Ale toto je svet týchto magorov. Všade vidia hydry, mafie, sprisahania, všetci ich sledujú, všetci po nich idú. Dva dni zabudnú užiť antidepresíva a Slovensko má politický problém."
Iniciatívny blbec a triedny nepriateľ

"Kiskov tajtrlík Šeliga už dokonca vyzval na zvolanie parlamentného výboru na kontrolu SIS. Do popuku. Iniciatívny blbec horší ako triedny nepriateľ. Oni si tu vymyslia intergalaktické sprisahanie reptiliánov, cvičia tu so štátnymi orgánmi ako pacienti psychiatrie a ani sa nevedia za svoje lži ospravedlniť.  Ale čo čakať od týchto intelektuálnych titánov."
"Zavolajte profesora Pročka!"

"Remišová včera na Markíze dostala otázku, aká je na Slovensku DPH a ona s neskrývanou hrdosťou zadrela, že 21percent. Toto nám tu vládne. Matovič ako minister financií nevie, aký je verejný dlh, Remišová ako ministerka pre eurofondy nevie, aká je DPH - prosím, zavolajte profesora Pročka, ten je z nich najmúdrejší, ten ovláda aspoň skok cez kozu." Píše v statuse na sociálnej sieti Ľuboš Blaha.
Slovensko rozvracajú magori

"Kvôli takýmto magorom je Slovensko v rozvrate, rútime sa do bankrotu, vo väzbe umierajú nevinní ľudia, novinári sú súčasťou mafie, vláda oberá národ o ľudské práva... Toto už dávno nie je sranda. Dnes sme symbolicky v blízkosti českých hraníc zvolali tlačovku a vyzvali Európsku úniu, aby sa zaoberali deštrukciou právneho štátu na Slovensku." Pridáva ešte informáciu Ľuboš Blaha.

Slovenska sa zmocnili reálni psychopati! Treba ich zavrieť do kazajky, tvrdí Blaha
V našom parlamente včera zasadal Výbor pre obranu a bezpečnosť, na ktorom sa prerokovávala aj situácia, ktorá panuje v našich bezpečnostných zložkách. A v nich je to skutočne „zaujímavé“, o čom svedčia zatýkania elitných vyšetrovateľov z... Čítať ďalej
17 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik