Zlodeji opäť „navštívili“ Cibulkovú. Tentokrát sa stal obeťou jej luxusný byt
19 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Byť slávny a bohatý nemusí byť vždy to pravé orechové. Na takýchto ľudí sa totiž zväčša zameriavajú rozliční zlodeji s vidinou bohatého lupu. A taký sa možno podaril tomu, kto vykradol byt našej bývalej skvelej tenistke Dominike Cibulkovej.


Cibulková je našou slávnou a úspešnou teniskou, ktorá si popri športe zarobila pekný balík peňazí. Ako informuje portál ereport.sk, dnes ráno u nej zasahovali policajti, pretože počas dovolenky jej byt vykradli. Dominike sa takáto nepríjemná udalosť stala už po druhý raz.
Zlodeji do bytu neprišli dverami, ale zrejme cez strechu

Prvýkrát vykradli našu bývalú úspešnú tenistku vlani v čase pôrodu. Vtedy jej zlodeji vykradli chatu na Záhorí. Tentoraz sa zamerali na jej luxusný byt v bratislavskom Starom Meste. Ako informuje portál noviny.sk, polícia zasahovala v jej byte dnes ráno. Policajtom museli pomáhať zaisťovať stopy aj hasiči, pretože tie sa nachádzali v ťažko dostupnom teréne na streche, kadiaľ sa zlodejom pravdepodobne podarilo dostať do bytu.

Čo si zlodej alebo zlodeji odniesli od Cibulkovej, zatiaľ nie je známe. Rovnako ani to, či došlo aj k inému poškodeniu majetku. „Policajti bratislavskej krajskej kriminálky vyšetrujú okolnosti vlámania do jedného z bytov v bratislavskom Starom Meste, ku ktorému došlo dnes v nočných hodinách,“ uviedla v statuse na svojom facebookovom profile bratislavská krajská polícia.

Odvaha jej nechýba! Dominika Cibulková v sieťovaných šatách ukázala všetko! (FOTO
Netají sa tým, že jej vzorom je americká hviezda Kim Kardashian (41), ktorá sa ako prvá nebála uprednostniť svoje väčšie pozadie. Tenistka Dominika Cibulková (32) ide v jej stopách a v Prahe na večierku sa ukázala polonahá, píše... Čítať ďalej
15 | 09 | 2021 | Tibor Sipos