Travolta zbalil Demi Moore rok po manželkinej smrti? Vraj mu ju dohodil Bruce Willis
19 | 09 | 2021 I Tibor Sipos
Ak sa niekde šíria klebety a špekulácie rýchlosťou svetla, je to bezpochyby Hollywood. A aký tam teraz koluje najhorúcejší drb? Americký herec John Travolta (67) randí s kolegyňou Demi Moore (58)! A teraz sa podržte, kto mu ju vraj dohodil: Jej exmanžel Bruce Willis (66), píše Blesk.

Je to už vyše roka, čo Travoltova manželka Kelly Preston († 57) zomrela na rakovinu prsníka. S hercom boli svoji bezmála 30 rokov, takže nie je divu, že hviezdu Pomády jej smrť dostala do kolien. Z najhoršieho je však vdovec Travolta konečne vonku a s informáciou, že je pripravený znovu randiť a zamilovať sa, sa zveril blízkemu kamošovi Willisovi. A tomu vraj hlavou okamžite prebleskol skvelý nápad: "Moja exmanželka je tiež sama, mali by ste to dať dohromady!"

Nemecký Bild Am Sonntag uvádza, že spolu čerství milenci už niekoľkokrát zavítali na večeru v Los Angeles či Miami. Nedávno sa opäť stretli v talianskej reštaurácii Giorgio Baldi v Santa Monike. Travolta vraj vtedy za Demi priletel vlastným lietadlom až z Floridy, ktorá leží na opačnom brehu Spojených štátov. "Sedeli spolu pri rohovom stole pri sviečkach. Bolo to veľmi romantické, veľa sa smiali a dokonca sa držali za ruky," prezradila na hrdličky nemeckému týždenníku servírka.
Má už dosť zajačikov?

Demi bola za Willisa vydatá 13 rokov, vychovali spolu tri krásne dcéry a dodnes si skvele rozumejú. Na partnerov však po rozvode veľa šťastia nemala. Posteľou jej prešli najmä mladší muži - Ashton Kutcher (43), Leonardo DiCaprio (46), Sean Friday (34) či Vito Schnabel (35). To Travolta je naopak o bezmála 10 rokov starší.

Travolta je zdrvený! Jeho manželka, hollywoodska herečka Kelly Prestonová umrela vo veku 57 rokov
Americká herečka Kelly Prestonová, ktorá sa objavila v hollywoodskych trhákoch ako Jerry Maguire alebo Dvojčatá, zomrela vo veku 57 rokov po takmer dvoch rokoch boja proti rakovine prsníka. Jej manžel John Travolta (66) oznámil túto zdrvujúcu... Čítať ďalej
13 | 07 | 2020 | Timotej Dudka