"Miloval som každú sekundu z týchto filmov": Daniel Craig končí v úlohe agenta 007, slzy tiekli prúdom
19 | 09 | 2021 I Gabriela Fedičová

Premiéru novej bondovky Nie je čas zomrieť, tvorcovia niekoľkokrát presúvali od roku 2020 kvôli pandémii. Do kín príde koncom septembra. Pre niektorých fanúšikov bondoviek, bude mať špeciálny význam. "Po pätnástich rokoch a piatich natočených filmoch sa Daniel Craig rozhodol ukončiť svoje pôsobenie v úlohe agenta 007. Na rozlúčke so štábom sa nedokázal ubrániť slzám," píše Ereport.


"Daniel Craig bol podľa mnohých fanúšikov najlepším predstaviteľom tajného agenta jeho veličenstva," píše Ereport. Ale, prišiel čas na rozlúčku. Po pätnástich rokoch a piatich natočených filmoch sa herec rozhodol, že ukončí svoje pôsobenie v úlohe agenta 007. Na rozlúčke slzy tiekli prúdom. Neubránili sa im ani fanúšikovia, ani samotný herec.

Športové ambície po otcovi nezapreli: Demitra by mal dnes zo svojich detí radosť!
Tragická letecká nehoda, pri ktorej zahynul slávny hokejový reprezentant Pavol Demitra vo veku 36 rokov, zasiahla a zahalila do smútku celý národ. Dnes by bol na svoje deti celkom iste hrdý, píše Pluska. Čítať ďalej
18 | 09 | 2021 | Tibor Sipos

Miloval som každú sekundu z týchto filmov

„Veľa ľudí z vás so mnou pracovalo na piatich častiach. A viem, že sa dá povedať veľa vecí o tom, čo si myslím o filmoch. A o tomto všetkom. No miloval som každú sekundu z týchto filmov. A špeciálne tohto. Každé ráno som mal šancu pracovať s vami. To bola jedna z najväčších pôct môjho života,“ povedal Craig so zlomeným hlasom a slzami v očiach.

O tom, kto prevezme úlohu agenta 007 sa zatiaľ iba špekuluje. Tvorcovia chcú búrať stereotypy a hovorí sa aj o ženskej predstaviteľke, alebo o prvom Jamesovi Bondovi tmavej pleti.

Šialene smutná modelka. Buď je holá, alebo reve
Topmodelka Pavlína Pořizková (56) neprestáva šokovať. Buď sa prezentuje nahá, alebo zverejňuje statusy na ktorých plače. Tentokrát zverejnila na svojom Instagramovom účte, ako plače za svojim mŕtvym manželom! Čítať ďalej
17 | 09 | 2021 | Gabriel Matta