Lipšic ako člen bezpečnostnej komisie je ako Mikuláš Černák v komisii boja proti mafii, tvrdí Pellegrini
19 | 09 | 2021 I Gabriela Fedičová

Peter Pellegrini sa v relácii RTVS O 5 minút 12 vyjadril ku komisii, ktorá má nastoliť právny štát. Informáciu, že členom tejto komisie má byť aj Daniel Lipšic, vymenovaniu Mikuláša Černáka za člena komisie boja proti mafii.


Čo je najhoršie na tejto komisii? Pýtal sa Pellegrini a zároveň si aj odpovedal. "To, že v expresne rýchlom režime pomenia zákony tak, aby to zase vyhovovalo im," povedal.

"Z dôkazov, ktoré sa ukázali ako reálne a sú v tých odposluchoch, sa ukazuje, že o všetkom, čo títo vyšetrovatelia stvárali, vedel minister vnútra a s vysokou mierou pravdepodobnosti aj Daniel Lipšic, pretože sa šepká o tom, to kedy a s kým telefonoval, kto sa s kým išiel radiť," vysvetlil predseda strany Hlas.

500 eur za lieky, na urazenú, ranenú dušičku politikov (Felvidék.ma)
Správa o pápežovej návšteve a tretej vlne epidémie zatlačila do úzadia a zatemnila obscénny návrh zákona, z ktorého vyplýva, že naši politici sú na kritiku mimoriadne citliví. Presnejšie povedané, voči kritike majú malú alebo žiadnu toleranciu. A... Čítať ďalej
19 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová

Toto je výsledok toho, čo predviedol Eduard Heger

"A teraz Daniel Lipšic má byť šéfom alebo členom bezpečnostnej skupiny? Veď to je ako keby ste z Leopoldova doviezli Mikuláša Černáka a zriadili by ste komisiu na boj proti mafii. A on by bol jednou z hlavných súčastí tej komisie," tiež si zodpovedal otázku.

"Toto je výsledok toho, čo predviedol Eduard Heger," dodal Pellegrini. Vyjadril obavy nad tým, že Lipšic, Matovič a spol., ktorí stoja podľa neho na čele celého tohto komplotu, urobia všetko pre to, aby sa policajti, ktorí sú dnes v base a mohli by začať rozprávať, kto ich naviedol na tieto nekalé veci, dostali čo najskôr z basy von. Pellegrini si myslí, že dôjde aj k odobratiu právomoci generálnemu prokurátorovi, extrémne sa posilnia právomoci Daniela Lipšica. A kto potom pomôže spravodlivosti na Slovensku, ostáva podľa Petra Pellegriniho otázkou.

Boris Kollár: "Nebudem na tlačovkách stáť vedľa niekoho, kto má všetkých za mafiu"
Predseda parlamentu Boris Kollár bol hosťom relácie O 5 minút dvanásť RTVS. Zjavne nebol v šarmantnej pohode po tom, čo si vypočul hodinku predtým od Igora Matoviča. Čítať ďalej
19 | 09 | 2021 | Ivan Brožík