Ďalšia PODPORA „generálovi“ Žilinkovi! V pondelok 20. 9. od 9:30 hod. na Námestí SNP v Bratislave
19 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik
Ľudia chránia generálneho prokurátora Maroša Žilinku. V pondelok mu vyjadria podporu na Námestí SNP v Bratislave.

Generálny prokurátor Maroš Žilinka sa tým, že šliape po krku špeciálnemu prokurátorovi Danielovi Lipšicovi, dostal do nemilosti najmä súčasnej koalícii. Niektorí jej politici sa netaja tým, že ho dokonca chcú zbaviť funkcie. S týmto však mnohí Slováci nesúhlasia.


Podporu generálnemu prokurátorovi vyslovili ľudia už v piatok, keď sa zišli pod oknami jeho úradu a verejne mu za jeho prácu poďakovali. Teraz sa chystá ďalšia akcia na podporu Maroša Žilnku, o ktorej v statuse informuje aj facebookový profil nocomment.sk a „pod palcom“ ju má aktivistka Michaela Hornáčková.
Poďme im ukázať, že tleskot je silnejší ako piskot

„Matoovečky sa chystajú vypískať generálneho prokurátora Maroša Žilinku pred Generálnou prokuratúrou! Poďme im ukázať, že tleskot je silnejší ako piskot. Stretneme sa v pondelok 20.09.2021 o 9:30 na námestí SNP a spolu pôjdeme podporiť generálneho prokurátora! Ukážme im tú masu podpory!“ píše v statuse profil nocomment.sk.



„My, Slováci, si vás vážime a stojíme za vami. Ďakujeme!“ Volali protestujúci na slávu Žilinkovi (VIDEO)
Slováci už majú plné zuby politických trestných konaní. A majú dosť aj politického špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica. Preto sa zhromaždili pred generálnou prokuratúrou a volali na slávu Marošovi Žilinkovi. Čítať ďalej
18 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik