Statočný 16-ročný šampión džiu-džicu zneškodnil násilníka, ktorý mu odhryzol kus z ucha (VIDEO)
18 | 09 | 2021 I Lukáš Leca

Na Twitteri sa objavili zábery, ktoré ukazujú, ako tínedžer zneškodnil dospelého muža, ktorý začal provokovať mladých chlapcov sediacich na lavičke v Anglicku, informuje portál RT.


Klip si na Twitteri pozrelo takmer 800 000 ľudí. Video zdieľal začiatkom tohto týždňa hrdý tréner britského mladíka Alexa Williamsa, bývalý bojovník v MMA Alex Enlund.

Na záberoch je možné vidieť muža, ktorý sa blíži ku chlapcom, ktorí sedia na lavičke. Následne začne útočiť, avšak Alex ho okamžite hodí o zem. Ďalej násilník vstane a snaží sa o ďalší útok.

Štvornásobný brazílsky šampión džiu-džicu a nádejný bojovník MMA Williams tvrdil, že bol nútený ísť do nemocnice po tom, čo si všimol, ako mu z ucha kvapkala krv na krk. Dodal, že zranenie si vypýtalo až šesť stehov. Incident sa odohral v Severnom Yorkshire.



"Všade bola krv a uvedomil som si, že mi odhryzol kus z ucha," povedal Williams pre Teeside Live. Vysvetlil, že dúfa, že "šarvátka" inšpiruje viac mladých ľudí k efektívnej obrane.

„Myslel som si, že po tom, čo som ho prvýkrát zložil, že odíde, avšak beznádejne. Snažil som sa ho spacifikovať bez toho, aby som ho udrel," uviedol.

"Bol som v sede a tento krok mi prišiel prirodzený, pretože som ho na tréningu absolvoval tisíckrát. Mojím hlavným cieľom bolo bezpečne zmierniť situáciu," povedal Williams.

Státisíce ruských a bieloruských vojakov predviedli svoje schopnosti na spoločnom vojenskom cvičení Zapad 2021 (VIDEO)
Moskovské ministerstvo obrany zverejnilo veľkolepé video z aktívnej fázy spoločného strategického cvičenia Zapad 2021. Cvičenie sa skončilo vo štvrtok po akciách na deviatich vojenských cvičiskách v Rusku a Bielorusku, informuje portál... Čítať ďalej
17 | 09 | 2021 | Lukáš Leca