Skvelý kreslený humor Harabina. Slovenské „žabky“ varí Matovič a spol. slovami: „Dobre bude! Vydržme!“
18 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Štefan Harabin na svojom profile ukázal, ako má vyzerať skvelý kreslený humor. Matovič podľa neho občanov varí ako žaby v hrnci.


Na Slovensko sa podľa niektorých našich politikov a „odborníkov“ doslova valí tretia vlna koronavírusu – variant delta. Ešte tu síce nie je, no už sa plánujú rozličné zákazy či príkazy. Nečakane humorne sa na to v statuse pozrel exminister spravodlivosti s expredseda najvyššieho súdu Štefan Harabin.

Zdroj: FB / Štefan Harabin


Harabin netradičným humorom zverejnil názorný príklad toho, ako sa varí žaba- A ako sa môže uvariť občan. Áno, presne tak, ako to v kreslenom humore vyjadril Harabin, tak tak nejak naši „odborníci“ a politici uvarili Slovákov. Ako také žaby.

A keď nás už varili, tak na nás aj pekne nakladali. A to so zavádzajúco povzbudivým sloganom nášho pána expremiéra: „Dobre bude! Vydržme!“ A my držíme, ale veruže dobre nie je.

A zrejme tak skoro ani nebude. Celé sa to skončí zrejme tak, ako to povedal hrdý Jánošík: „Keď ste si ma upiekli, tak si maj aj zjedzte!“ No čo, žabky slovenské, budú mať naši žabojedi hody?

Harabin otvoril Pandorinu skrinku: Za čo nás vlastne považujú, seno nežerieme! Píšu ľudia
Exminister spravodlivosti a vnútra, ale aj expredseda najvyššieho súd Štefan Harabin je známy nielen ako odporca nosenia rúšok, ale i ako antivaxer odmietajúci očkovanie. Jeho najnovší status triafa nielen do koronavírusu, ale i do údajne vakcíny... Čítať ďalej
06 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik