„My, Slováci, si vás vážime a stojíme za vami. Ďakujeme!“ Volali protestujúci na slávu Žilinkovi (VIDEO)
18 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slováci už majú plné zuby politických trestných konaní. A majú dosť aj politického špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica. Preto sa zhromaždili pred generálnou prokuratúrou a volali na slávu Marošovi Žilinkovi.


Zvoliť Daniela Lipšica za šéfa špeciálnej prokuratúry nebola zrejme dobrá voľba. Na jeho „toxickosť“ vopred upozorňoval nielen Štefan Harabin, ale aj viacerí opoziční politici či nezávislí právnici. Ako sa postupne ukazuje, mali pravdu. Podporiť Maroša Žilinku v boji za právo a zákonnosť prišli v piatok viacerí ľudia a video z tejto akcie zverejnil facebookový profil nocomment.sk.
Prišli podporiť Maroša Žilinku pred svojvôľou Daniela Lipšica a súčasnej vlády

Slováci, ktorí sledujú politické dianie a divoké udalosti z posledných dní u nás dali v piatok pred budovou Generálnej prokuratúry jasne najavo, že prišli podporiť Maroša Žilinku pred svojvôľou Daniela Lipšica a súčasnej vlády. Niekoľko desiatok ľudí pod oknami prokuratúry tlieskalo a volalo Žilinkovi:



„Ďakujeme!“ Hlavný organizátor protestu Marek Šoun poslal spolu so všetkými prítomnými spred budovy odkaz, a to nielen pre generálneho prokurátora Maroša Žilinku: „To, že vás koalícia nenávidí, pretože ste im dokázali to, že sú prehnití si vás my, Slováci, vážime a stojíme za vami.“ Zaujímavé bolo aj to, že na tejto akcii sa neboli „pozrieť“ žiadni novinári z našich vychytených a „mienkotvorných“ mainstreamových médií.

Baránek: "Žilinka, na ktorého mafia vypísala odmenu za fyzickú likvidáciu, musí čeliť niktošom"
Ján Baránek v príspevku na sociálnej sieti reaguje na rokovanie Ústavnoprávneho výboru NR SR, kde bol "vypočúvaný" generálny prokurátor Maroš Žilinka. "Ľudia, ktorí by sami o sebe nevyhrali ani voľby do "Rady pomocnej školy", len z titulu funkcie,... Čítať ďalej
10 | 09 | 2021