Milan Markovič bez servítky: "Očkovanie je biznis, kontroverzní sú mnohí iní, nie Bukovský!"
18 | 09 | 2021 I Ivan Brožík

Milan Markovič je opäť v "plnej paráde". Vždy hovoril, čo si myslí, ako vníma udalosti, politiku a moc. Preto často hovoriť ani nesmel. Politika a moc neobľubujú ľudí s vlastným názorom. Tak sa pozrieme na tie Markovičove. Hovorí napríklad, že "Bukovský nie je kontroverzný, kontroverzní sú iní" alebo že "pandémia sa skončí vtedy, keď sa skončí testovanie". A pozor, o humor teraz vôbec nepôjde!


Umelec a popredný slovenský glosátor Milan Markovič bol pred pár dňami hosťom v relácii RTVS Hosť Nory Gubkovej. "Okrem toho, že hovoril o svojej pripravovanej knihe či kabaretných vystúpeniach, dostalo sa aj na tému pandémia", píše už web ereport.sk na margo uvedenej relácie.
Keď minieme posledný z miliónov testov, bude po pandémii

„U nás si nikto neuvedomí, že pandémia sa skončí v tom momente, keď sa skončí nezmyselné testovanie. Hon na zdravých ľudí a pchať im tyčinky do nosa? A potom zistíme, že naozaj očkovať treba hlavne preto, že je to biznis. Farmakológia nepustí,“ vyjadril sa podľa ereport.sk Milan Markovič. On sám dbá najmä na zdravú životosprávu.
Oveľa kontroverznejší sú iní ako Bukovský

V tomto smere ho, vyplýva z relácie, ovplyvnili najmä dcéra a doktor Igor Bukovský. V tejto chvíli ereport.sk zdôrazňuje: "Keď ho moderátorka upozornila, že odborník na výživu je vnímaný kontroverzne v súvislosti s jeho vyjadreniami na tému pandémie, Markovič sa ho zastal. ‘Čo to znamená kontroverzný? U mňa sú kontroverzní úplne iní ľudia’,“ povedal podľa citovaného zdroja Milan Markovič. „Doktor Bukovský sa objavil okamžite a okamžite načrel do tých nezmyslov a radil ľuďom ako žiť. Týkalo sa to aj ich psychiky,“ zdôraznil Markovič.
Bývalý učiteľ odmieta čo i len predstavu byť učiteľom

„Nechcel by som byť učiteľom. Neviem, ako sa to bude vyvíjať, ale budú vedieť deti o pár rokov, že sa naozaj niekedy chodilo do školy bez rúšok a podobných obmedzení? Alebo sa to stane postupne normou? Lebo nehnevajte sa, ja nejaký rozumný koniec tomu nevidím,“ zamyslel sa Milan Markovič, ktorý, ako pripomína ereport.sk, momentálne nemá program v televízii, ale po Slovensku vystupuje so svojím kabaretom.
Prestaňme sa báť, narovnajme sa!

Na záver relácie mu moderátorka podľa citovaného zdroja poďakovala, no Markovič jej poďakoval naspäť za to, že ho pozvala, aj keď jeho názory nie sú štandardné. „Možno sa nebojíte, že z toho budete mať nepríjemnosti,“ dodal Milan Markovič podľa ereport.sk na záver rozhovoru v relácii RTVS.

(Medzititulky red. HD.)

Humorista Markovič na RTVS recitoval o pandémii: „NEVIEME NIČ!“ (VIDEO)
Analytici sa na prelome rokov vyjadrili, že im chýbajú viaceré základné dáta. Na základe správnych podkladov by vedeli lepšie nastaviť parametre boja proti Covid-19. Veľmi vtipne zhodnotil túto skutočnosť humorista Milan Markovič vo videu, ktoré... Čítať ďalej
30 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik