Mesík: Škótsko má zaočkovaných 91,5 percent občanov. Čísla mŕtvych však idú prudko hore!
18 | 09 | 2021 I Petra Demková

„Prvé dejstvo marketingovej mRNA melodrámy sa nieslo na vlne propagandy o imunite stáda. Žiadna imunita stáda sa nikde na svete nedosiahla. Druhé dejstvo sa nesie na vlne viery "vakcína ochráni očkovancov a neočkovaní - tak im treba - budú zomierať",“ popisuje lekár.



Experiment s vakcínami sa rozpadáva

Mesík si myslí, že dochádza k „rozkladu experimentu s masovým podávaním S-proteín kódujúcej mRNA. To, čo sa deje teraz nazval príznačne v divadelnej terminológii „dejstvom druhým, scéna Škótsko.“

„Prvé dejstvo marketingovej mRNA melodrámy sa nieslo na vlne propagandy o imunite stáda a tu nad Dunajom aj o "ostrovoch slobody". Žiadna imunita stáda sa nikde na svete nedosiahla. Druhé dejstvo sa nesie na vlne viery "vakcína ochráni očkovancov a neočkovaní - tak im treba - budú zomierať",“ popisuje to, čo sa deje vedec a lekár.
Čo sa deje v Izraeli?

Mesík vzápätí upozorňuje na to, čo sa v tejto súvislosti deje v Izraeli: „Nuž koho-ako ochráni. Už od júna vieme z Izraela, že dvojočkovanci chorejú aj zomierajú, tretiu dávku Pfizera dostali už cca 3 milióny Izraelcov a miestny mRNA boss už ohlásil, že budú aj štvrté.“

Následne Mesík upozorňuje aj na to, že správy o ťažkých ochoreniach a úmrtiach tých po druhej dávke odvtedy sú už z mnohých krajín; a „najnovšie dokonca unikli cenzúre aj tie z domova“.

Tvrdé opatrenia! Čas, kedy nás opäť zatvoria sa blíži
Pomaly ale s istotou sa pandemická situácia na Slovensku vraj opäť zhoršuje. Minister zdravotníctva Lengvarský dokonca nevylúčil aj opätovné zavedenie núdzového stavu. A preto, od pondelka 20. septembra budú podľa COVID automatu v zelenej farbe už... Čítať ďalej
17 | 09 | 2021 | Ivan Mihale

Situácia v Škótsku

„Na severe v Škótsku (zhruba na úrovni južného Švédska) kde je slnko nižšie ako u nás, to pri zaočkovaní 91,5% dospelých už aktuálne vypadá takto: 30 mŕtvych za posledných 24 hodín. Interpretácia Pfizer veriacich sa ako stebla chytá zmienky o tom, že "nevakcinovaní predstavujú viac ako tretinu prijatých do nemocníc, hoci predstavujú len 8,5% dospelej populácie",“ informuje Mesík.

Ekológ a lekár si o tom myslí svoje. Hlavne, nič nezastrie pre neho fakt, že je v populácii zaočkovaných až vyše 91% občanov. „Je to ale len figový list snažiaci sa zakryť skutočnosť, že hoci majú 91,5 % očkovaných dospelých, zomierajú dnes Škóti 15 x viac ako o tomto čase pred rokom. A zhruba 50 x viac, ako aktuálne zomierajú Fíni a Nóri,“ upozorňuje MUDr. Mesík.
Už sme došli, stará mama...

„Už sme došli, stará mama... Zo Škótov sa netreba vôbec tešiť ani smiať: bez fortifikácie potravín vitamínom D, bez účinnej včasnej liečby a všeobecnej dostupnosti IVM v lekárňach bez predpisu Slovákov onedlho KP vláda v dresoch Pfizera privedie do tej istej situácie,“ predikuje Mesík.

K svojmu príspevku na sociálnej sieti pripojil aj link na článok, z ktorého čerpá informácie. V článku britského portálu The Times sa píše o tom, že v Škótsku zaregistrovali za 24 hodín 30 úmrtí na covid, čo je najvyššie číslo od februára. Neočkovaní tvoria viac ako tretinu z príjmov do nemocnice, aj keď tvoria 8,5% dospelej populácie.

René Balák: Vakcína už nie je vakcína, ale po novom prípravok! Padla ideologická ilúzia o „vakcínach“?
Americký úrad CDC predefinuje „očkovaciu látku“ v dôsledku zníženej účinnosti mRNA vakcín proti novým mutáciám a variantom spôsobujúcim ochorenie covid19. Kľúčovým slovom už nebude termín „imunita“, ale termín „ochrana“.... Čítať ďalej
16 | 09 | 2021 | René Balák