Čo to má znamenať? Dcéra Madonny sa chváli neoholeným podpazuším
18 | 09 | 2021 I Imrich Kovačič

Madonnina dcéra provokuje na veľkom gala večere neoholeným podpazuším. Môže byť matka hrdá? O akcii, na ktorej sa Madonnina dcéra predvádzala, informuje denník Independent.


Madonna je nielen skvelá speváčka, ale tiež dobrá známa škandalóznej Paris Hilton. Existujú náznaky, že jej dcéra Lourdes Leon sa vydala v matkiných stopách a tiež chce byť takto pripomínaná. Na veľkom sviatku módy MET Gala 2021 sa objavila v outfite odhaľujúcim brucho a dekolt a pred fotografmi pózovala s neoholeným podpazuším a vyplazeným jazykom.
Bude mať svet ďalšiu škandalistku podobnú Madonne?

Lourdes Leon sa doteraz vyhýbala pózovaniu vo svetle reflektorov a ukazovaniu svojej tváre na verejnosti. Mnohým pozorovateľom sveta celebrít sa dvadsaťštyriročné dievča zdalo byť celkom slušnou a tichou mladou ženou, ktorá sa vôbec nepodobá svojej matke.

Zastrelil sa kvôli neznesiteľným bolestiam: Herca Štěpánka osud nešetril
V stredu 16. septembra je to presne desať rokov od dobrovoľného odchodu zo sveta českého herca Martina Štěpánka, ktorý si pripomínajú nielen jeho najbližší, ale aj fanúšikovia. O jeho boji so zákernou rakovinou sa mnohí dozvedeli až potom, čo sa... Čítať ďalej
16 | 09 | 2021 | Tibor Sipos


Koniec koncov Madonna nie je známa len svojimi hity, ale aj škandálmi, ktoré sa jej týkajú. Všetci sa však asi mýlili. Debutujúca celebrita Lourdes Leon ukázala svoju pravú tvár. V žiari reflektorov sa objavila v šatách, ktoré viac odhaľovali, než zakrývali, ale to už dnes nie je nič prekvapivého.
Madonnina dcéra však porušila ďalšie tabu.

Pózovala pred fotografmi, hrdo ukazovala svoje chlpaté podpazušie a vyplazoval na nich jazyk. Pripomeňme, že to nie je prvýkrát, čo Lourdes Leon verejne odhalila svoje chĺpky. To isté predviedla pred dvoma rokmi na odovzdávaní cien Vogue Fashion Fund Awards, kde ukázala svoje chlpaté nohy. Bude na ňu matka pyšná?



Európa zanikne a toto územie ovládnu moslimovia! Desí v proroctve veštkyňa Baba Vanga
Človek je odpradávna tvor zvedavý a mnohých zaujíma to, čo ich čaká v budúcnosti. Aj kvôli nim sú v našej spoločnosti rozliční „šarlatáni“, ktorí sú schopní predpovedať budúcnosť. Tak, ako Baba Vanga, ktorej proroctvá sa ale nie raz... Čítať ďalej
17 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik